Bestrijd de winterblues met Phytosun

Bestrijd de winterblues met Phytosun

Essentiële Oliën als trouwe bondgenoten in de strijd tegen stress en vermoeidheid

Ook zonder verkoudheden of griep als gevolg, kan een gebrek aan energie ons parten spelen tijdens de donkere wintermaanden. Wie vermoeidheid wilt bestrijden, zich neerslachtig of gestresseerd voelt, of misschien zelfs een burn-out voelt aankomen, doet er goed aan om een beroep te doen op de krachten van Essentiële Oliën. De nieuwe Silva verstuiver van Phytosun maakt het je makkelijk dit ook tijdens de werkuren te doen.

Vermijd mentale of fysieke vermoeidheid met Ravintsara en Grove Den

In het donker vertrekken en thuiskomen van je werk zijn niet de leukste momenten van het jaar, maar je kunt ze toch iets draaglijker maken door niet alleen thuis, maar ook tijdens de werkdag goed voor jezelf te zorgen.

Wie een dipje voelt aankomen, doet er goed aan een uur lang 4 druppels Grove Den en 3 druppels Ravintsara te verstuiven; twee krachtige tonicums die vermoeidheid en neerslachtigheid bestrijden, en je mentaal én fysiek een stevige boost geven. Ravintsara zal bovendien helpen om opnieuw te genieten van een deugddoende slaap; nog steeds de beste manier om vermoeidheid tegen te gaan. 

Bonus tips

De wintermaanden staan vaak – en helaas – ook gelijk aan veel deadlines, en die brengen op hun beurt stress en angst met zich mee. Met een combinatie van 2 druppels Marjolein, 4 druppels Mandarijn en 4 druppels Bittere Sinaas lukt het je vast om die zenuwslopende periode zonder al te veel extra spanningen door te komen, want ze staan bekend om hun verzachtende en relaxerende eigenschappen.

Prijzen

Phytosun Silva verstuiver - €58,95
Phytosun Lavendel Off. Bio 10ml - €11,90
Phytosun Grove Den Bio 5ml - €6,50
Phytosun Niaouli Bio 10ml - €7,00
Phytosun Ravintsara Bio 5ml - €10,90
Phytosun Eucalyptus Radiata Bio 10ml - €8,10
Phytosun Tea-Tree Bio 10ml - €9,50
Phytosun Complex Zen Sfeer 30 ml - €11,95

Verkrijgbaar in apotheken.
 

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële Oliën zijn de vloeibare en vluchtige bestanddelen van bepaalde plantencellen. Ze hebben een specifieke moleculaire structuur, waardoor ze ieder een eigen aroma en unieke eigenschappen bezitten. Ze bevatten medicinaal waardevolle bestanddelen, die volgens hun biochemische familie geordend worden, waardoor ze problemen op een efficiënte en natuurlijke manier verhelpen.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie verwijst naar het therapeutische gebruik van essentiële oliën uit planten om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te vergroten. Essentiële oliën kunnen aangewend worden om de lucht te zuiveren, een ontspannen sfeer te creëren, kwaaltjes te helpen voorkomen of aan te pakken en om negatieve stemmingen te verlichten. Bij het juiste gebruik van een perfect zuivere olie betekent aromatherapie een weldaad voor zowel de fysieke als psychische gezondheid!

 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen. 

Contacteer ons
Charlotte Marron
Charlotte Marron
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium