Ben je een Disney piraat of prinses? Maak je keuze en stap in het verhaal!

Ben je een Disney piraat of prinses? Maak je keuze en stap in het verhaal!

Het Piraten en Prinsessen Festival in Disneyland® Paris van 31 maart tot en met 31 mei 2018

Alle sprookjes beginnen met "Er was eens". Hoe de rest van het verhaal verloopt, kunnen de gasten van Disneyland Paris zelf bepalen door te kiezen voor Piraten of Prinsessen! Zij kunnen shows en attracties beleven, Disney Figuren ontmoeten, hun gezichten laten schminken, de jonge gasten kunnen zich verkleden en iedereen kan genieten van een groot aanbod aan entertainment in het Disneyland® Park.

De gasten zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden. Dat is de echte magie van Disneyland Paris! Het gloednieuwe Piraten en Prinsessen Festival seizoen is een van de hoogtepunten van de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris dat nog wordt gevierd tot september 2018.

EEN GLOEDNIEUWE INTERACTIEVE SHOW: DISNEY PIRATE OR PRINCESS: MAKE YOUR CHOICE!

Disney Pirate of Princess: Make your Choice! is de nieuwste noviteit die in het voorjaar van 2018 naar Disneyland Paris komt met meer dan 85 artiesten. Show director Christophe Leclercq heeft een grootse interactieve show gemaakt: "Dit is de eerste keer ooit dat we onze gasten zo volledig onderdompelen in een buitenshow. Ze beslissen over hun team en ze beleven allemaal een ander verhaal, afhankelijk van de keuze die ze maken. "

De twee werelden komen meerdere keren per dag samen. Vanaf beide kanten van de Parade-route komen de Piraten en de Disney Prinsessen paradewagens en zij stoppen halverwege om de gasten onder te dompelen in een muzikaal feest. Daarna rijden de wagens naar Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje waar ze samenkomen voor een gigantisch spektakel met interactie met de gasten.

Op de kleurrijke Prinsessen paradewagen staan Assepoester en Belle en meer recente favorieten, zoals Rapunzel. Christophe zegt: "Er zijn in totaal negen Disney Prinsessen, waaronder ook Vaiana - en zij zullen worden vergezeld door niemand minder dan Mickey Mouse!" Ze worden omringd door een groep dansers in kostuums vol bloemen en vieren de wereld van Fantasyland, waar dromen uitkomen.

Aan de kant van de Piraten vaart een enorm galjoen door Main Street, U.S.A. Kapitein Haak en Vetje staan aan boord tegenover Peter Pan en Wendy … én Minnie Mouse in haar beste piraten outfit! "Er zijn ook enkele nieuwe figuren onder deze bemanning, waaronder de held van Disney Junior's Jake en de Nooitgedacht Piraten!". Een acrobatische bemanning van piraten springt van de ene mast naar de andere of omhoog de lucht in, waardoor deze lentecruise een vrolijk muzikaal avontuur is dat de geest van Adventureland viert.

Op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje komt iedereen samen. De gasten worden vervolgens uitgenodigd om een kant te kiezen en deel te nemen aan een van de twee routines, Piraten of Prinsessen. Samen met hun favoriete Disney Figuren brengen zij op een speelse melodie een eerbetoon aan het Disneyland Park, de enige plek waar gasten van de twee werelden bij elkaar kunnen genieten. "En omdat de gloednieuwe show elke dag een paar keer zal plaatsvinden, kunnen de gasten terugkomen en later op de dag van kant wisselen! Beide avonturen bieden iets voor iedereen!" voegt Christophe toe.
 

BELEEF HET VOORJAAR MET PIRATEN EN PRINSESSEN ALS EEN VAN DE HOOGTEPUNTEN VAN DE VERLENGING VAN DE 25STE VERJAARDAG

Piraten en Prinsessen worden niet vergeten tijdens de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris, die nog steeds in volle gang is tot september 2018. Elke dag neemt Disney Stars on Parade, speciaal gemaakt voor het 25-jarig jubileum, gasten mee op reis naar unieke werelden met Peter Pan, Disney Prinsessen en Prinsen en een vele andere Disney Figuren. De betoverende avondshow Disney Illuminations tovert het Kasteel van Doornroosje om in een enorm scherm waar de verhalen van De Kleine Zeemeermin en zelfs Frozen tot leven komen. Voor de eerste keer zijn ook scènes van live actiefilms zoals Pirates of the Caribbean te zien. Gasten ervaren een buitengewone zeeslag, inclusief kanonschoten afgevuurd door de legendarische Black Pearl van Jack Sparrow. Jack Sparrow is ook te bewonderen in de populaire attractie Pirates of the Caribbean in Adventureland, samen met Captain Barbossa en een bende nieuwe piraten.

Dit voorjaar is ook de perfecte gelegenheid om klassieke attracties, zoals Le Pays des Contes de FéesBlanche-Neige et les Sept Nains en Peter Pan's Flight opnieuw te ontdekken.

 

ONTDEK HET DISNEYLAND PARK: DE BESTE PLEK OM EEN PRINSES OF PIRAAT TE WORDEN 

De jongste gasten die ervan dromen om op hun favoriete helden te lijken, kunnen het hele jaar door kostuums vinden in een aantal winkels in de Disney Parken. Le Coffre du Capitaine (Adventureland) is de ideale schuilplaats voor diegenen die de perfecte piraat willen worden, terwijl La Chaumière des Sept Nains (Fantasyland) iedereen bekroont die een echte prinses wil zijn! Exclusief in het Disneyland Hotel kunnen gasten Princess for a Day(1) worden en een sprookjesachtige metamorfose ondergaan! Kraampjes waar je je kunt laten schminken(2) zijn overal in het Disneyland Park te vinden. De Merchandise-teams van Disneyland Paris hebben, speciaal voor dit festival, ook een volledig nieuw assortiment producten ontwikkeld.

Een groot aantal Disney Figuren is aanwezig voor foto's(3) met alle piraten en prinsessen op onder andere hun ontmoetingsplaats op Pirates’ Beach, in de buurt van het galjoen van Kapitein Haak of in het Princess Pavilion, een magische locatie voor de grootste Disney heldinnen, waar gasten betoverende ontmoetingen kunnen ervaren.

 

EEN FEEST VOOR DE SMAAKPAPILLEN EN VOOR DE OGEN

Tot slot hebben fijnproevers de mogelijkheid om te dineren aan de koninklijke tafel van Assepoester in Auberge de Cendrillon(3) (Cinderella’s Royal Inn), of in Captain Jack's - Restaurant des Pirates(3), de thuishaven van piraten op zoek naar exotische gerechten, in een Caribische taverne aan het strand.

 

Piraat of Prinses, je kunt ervoor kiezen om een van beiden of allebei te zijn. Dat is de echte magie van Disneyland Paris!

 

1 Een vergoeding is van toepassing. Op basis van reservering (beperkte tijden & plaatsen). Verschillende pakketten zijn beschikbaar.
2 Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Een vergoeding is van toepassing.
3 Het hele jaar beschikbaar.
Raadpleeg het programma van de Disney Parken voor de aanvangstijden.

 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13.4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken(Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een 27-holes golfbaan van het allerbeste niveau aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium