Belgische foodbox MEALHERO lanceert een volledig vegan aanbod

Belgische foodbox MEALHERO lanceert een volledig vegan aanbod

Simple Vedge, (plant)aardig voor wie van vlees houdt

Velen denken dat een vegetarisch en veganistisch eetpatroon een trend is, maar niets blijkt minder waar. Veganisme bestaat al eeuwen, net zoals 'World Vegan Day' al meer dan 25 jaar wordt gevierd! Een dag om mensen extra aan te moedigen om af en toe vegan te eten en op die manier hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Mealhero wenst mee te bouwen aan een duurzame wereld waarin lekker verantwoord eten centraal staat. Onder de noemer 'Simple Vedge' lanceert de Belgische foodbox een aanbod vegan ingrediënten die naar hartelust gecombineerd kunnen worden tot heerlijke plantaardige maaltijden. 

Meer en meer mensen schakelen over naar een veganistisch eetpatroon omwille van de gezondheidsvoordelen en de gevolgen van onze voedingsindustrie op het milieu. Mealhero wil dit ondersteunen met hun nieuwste aanbod Simple Vedge en meebouwen aan een duurzamere wereld waar lekker verantwoord eten centraal staat. Bewuster omgaan met voeding is één ding, maar dien je daarvoor in te boeten op smaak? Zeker niet!

(plant)Aardig voor wie van vlees houdt

Vegan is meer dan een dubbele portie groenten. Meer plantaardige ingrediënten aan je voedingspatroon toevoegen, wil niet zeggen dat je moet inboeten op smaak en structuur. De Mealhero-chefs lieten de zoveelste smaakloze vleesvervanger links liggen en gingen op zoek naar ingrediënten die vleesliefhebbers doen beseffen dat ze hun portie vlees niet hoeven te missen door één of meerdere dagen geen vlees op het menu te zetten. 

De chefs van de Belgische foodbox lieten zich inspireren door de Aziatische keuken voor het samenstellen van hun Simple Vedge-aanbod: eenvoudige en (h)eerlijke vegan producten. Geen bewerkte voedingsmiddelen, maar simpele plantaardige alternatieven naar ieders smaak. Denk maar aan een Mediterraanse tofu, stukjes gegrilde ananas met kerrie of Thaise chunks met een pittige kruidenmix.

De bereidingswijze van de Simple Vedge-recepten ligt in lijn met de overige gerechten van Mealhero. Je scant elk ingrediënt van de maaltijd met de slimme stomer die onmiddellijk herkent hoe lang elk afzonderlijk ingrediënt gestoomd moet worden. Na een optimaal stoomprogramma van minder dan een halfuur zijn alle ingrediënten klaar. Elk gerecht van het Simple Vedge menu zorgt voor een ware smaakexplosie!

Een greep uit het Simple Vedge-aanbod

Volkoren cherrie spaghetti
Creamy farfalle champignon
Kikkererwten tajine
Vegan Paëlla
...

De uitbreiding van het aanbod van Mealhero speelt verder in op de groeiende trend van flexitarisch eten en onze drukke levensstijl. Dankzij de Mealhero-app kan je jouw foodbox met vriesverse ingrediënten helemaal zelf samenstellen en aan huis laten leveren op het moment dat het jou uitkomt. 

De slimme stomer die je bij de eerste foodbox levering ontvangt, werkt als jouw persoonlijke chef en bereidt de maaltijden voor 2 personen in minder dan een halfuur. Met Mealhero geniet je in no-time van een gezonde en lekkere maaltijd voor het hele gezin. 

 

Contacteer ons
Daphné Bonami
Daphné Bonami
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium