Belgisch productiehuis Caviar maakte nieuwste videoclip 'Bon Appétit' van Katy Perry

Belgisch productiehuis Caviar maakte nieuwste videoclip 'Bon Appétit' van Katy Perry

Maandag 15 mei 2017 — Katy Perry lanceerde de videoclip bij haar nieuwe hit “Bon Appétit”. De track is de tweede single vanop Perry’s vijfde album en ze werkte ervoor samen met de golden boys van Migos.

Belgisch productiehuis Caviar verzorgde de productie. De clip werd gedraaid in LA en het Frans Canadese duo Dent de Cuir nam de regie op zich. Het duo maakte eerder al clips voor Metronomy, DYE en Breakbot.

In de clip zien we Katy Perry die als smakelijk diner geserveerd wordt in een nachtclub vol kannibalen, alvorens Katy de rollen omdraait en de kannibalen een koekje van eigen deeg geeft . Klik hier om de video te bekijken: http://katy.to/BAvid

Caviar is momenteel ook druk in de weer voor de nieuwste videoclip van The Magician.
Regisseur Bob Jeusette neemt het project voor zijn rekening. Hij maakte vorig jaar in opdracht van Caviar de clip 'Shy' voor The Magician. 

 

Voor meer info, beelden of interviews gelieve contact op te nemen met: 
Marie Lemaitre
marie@talkie.be
0494 92 21 52

 

OVER CAVIAR

Caviar is een bekroond productiehuis met zetels in Antwerpen, Brussel, Los Angeles, Parijs, Londen, Amsterdam en Madrid. Met hun langspeelfilms en prestige fictiereeksen, commercials, music videos, webseries en digitale content, is het huis één van de leiders in de Belgische filmproductie. Caviar wil kwaliteit maken die inspireert, entertaint en intrigeert in eigen land en daarbuiten, met jong talent en met ervaren regisseurs en schrijvers.
www.caviar.tv

Katy Perry - Bon Appétit (Official) ft. Migos

Marie Lemaitre Walkie Talkie