Beleef topconcerten op het grote scherm

Beleef topconcerten op het grote scherm

Of je nu een rock -of metal fan bent, dit najaar is er voor ieder wat wils bij Kinepolis. (Her)beleef de unieke concerten van Metallica en Roger Waters in high definition én vang ook een glimp op van hun leven achter de schermen.​

Roger Waters - Us + Them
Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Deze spectaculaire visuele productie met adembenemende audio werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018.  Waters stond tijdens deze tournee wereldwijd voor meer dan twee miljoen mensen. De film bevat o.a. songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Praktische info
Woensdag 2 oktober om 19:45 en zondag 6 oktober om 16:45
Tickets €14,95 (€17,45 in Laser ULTRA)
Meer info en tickets via https://kinepolis.be/nl/events/concerten

Metallica & SF Symphony - S&M2
S&M2 is een must-see concert naar aanleiding van het 20-jarig jubileum van Metallica's baanbrekende S&M concerten en hun album opgenomen met het San Francisco Symphony orkest. Laat je volledig meeslepen met de groep terwijl ze optreden met het Symphony, waarbij de legendarische dirigent Michael Tilson Thomas een deel van de show steelt aan het begin van zijn laatste seizoen in San Francisco. De shows werden live opgenomen op 6 en 8 september en herdenken ook de opening van het ultramoderne Chase Center, een historische uitbreiding aan de waterkant van San Francisco.

Praktische info 
Woensdag 9 en vrijdag 11 oktober om 20:15
Tickets €14,95
Meer info en tickets via https://kinepolis.be/nl/events/concerten

Shakira - El Eldorado World Tour
Shakira keert terug naar het podium en dat deed ze met een magistrale show. Ze rijgt recente successen als 'Chantaje' en 'La Bicicleta' moeiteloos aan elkaar met de bekende highlights uit haar 20 jaar lange carrière, waarvan 'Hips Don't Lie', 'Waka Waka (This Time for Africa)' en 'Estoy Aqui' er maar enkele zijn. Origineel beeldmateriaal, Shakira's eigen woorden en een unieke blik achter de schermen geven een beeld van de immense inspanningen die het kostten om deze show naar 22 landen te brengen. Een show die je niet onberoerd laat en waarbij je vooral niet zal kunnen stilzitten! 

Praktische info
Woensdag 13 november om 19:45
Tickets: €14,95 
Meer info en tickets via https://kinepolis.be/nl/events/concerten

KLIK HIER VOOR BEELDEN IN HOGE RESOLUTIE: http://press.talkie.be/nl/dir/concerts

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Marie Lemaître Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium