Beleef een heerlijke zomer met de nieuwe collectie van lordsxlilies

Beleef een heerlijke zomer met de nieuwe collectie van lordsxlilies

Meer dan ooit hebben mensen nood aan een positieve energieboost en willen ze opnieuw buiten komen, op reis gaan en samen genieten van de mooie dingen in het leven. Het Belgische modelabel lordsxlilies gebruikte al deze positieve gedachten als inspiratie tijdens het ontwerpen van haar nieuwe zomercollectie 2023. Een dromerig vakantiegevoel omgetoverd in zachte stofjes en fleurige prints die je laten genieten van ieder moment!

lordsxlilies, het Belgische kledingmerk dat gekend staat voor haar heerlijke en comfortabele sleep-, lounge-, en resortwear waar je zowel binnen- als buitenshuis in kan schitteren, pakt deze zomer opnieuw uit met een flatterende beach-collectie. Elegante broderie anglaise, zachte éponge en speelse double-gauze typeren deze zomercollectie en zorgen voor een instant happiness gevoel en de nodige energieboost. 

Story image

Zoals steeds in alle lordsxlilies-collecties werd ook hier weer gekozen voor sierlijke en vrouwelijke modellen waarin je je vrij kan bewegen, want iedere vrouw verdient het om in haar vrije tijd tot rust te kunnen komen in een comfortabele outfit. Dankzij de zachtheid van de stoffen, biedt de beach-collectie een comfortabel gevoel aan iedereen, zowel jong als oud, in een fashionable jasje. Van luchtige jurken tot luxe pyjama’s, kortom de ideale garderobe om volledig te kunnen genieten van een relaxerende zomer. The art of unwinding, zoals lordsxlilies het benoemt, want het is belangrijk om te investeren in vrije momenten en zo opnieuw energie op te doen.

Zomers vakantiegevoel ondergedompeld in één kleurenpalet

Frisse citrus kleuren en zachte oranje peach tinten vormen de basis voor dit zomerse kleurenpalet. Samen met een touch van levendig citroengras en vergrijsde blauw tinten wordt het heerlijke, warme vakantiegevoel gecreëerd

Story image

Handgeschilderde fleurige prints die in elkaar overvloeien

De prints in deze collectie zijn uniek en werden specifiek voor lordsxlilies ontworpen door print experten. Deze zomercollectie is herkenbaar aan het aquarelle design van de prints waarin wazige bloemen en kleuren mooi in elkaar overvloeien. Fleurige motieven die je mentaal meenemen naar warmere maanden en je laten dromen van zalige zomerdagen en avonden.

Story image

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

Over lordsxlilies
lordsxlilies is een Belgisch merk van The Woody Group dat comfort en mode biedt om tijdens momenten van rust ten volle te kunnen genieten. Het team achter lordsxlilies brengt een frisse, pure en moderne feel good collection van sleep-, lounge- & resortwear voor vrouwen van alle leeftijden die op zoek zijn naar zachte, comfortabele en elegante kleding die past bij hun levensstijl. 

Meer informatie op www.lordsxlilies.beFacebook en Instagram


​Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:
​Axelle Fraeye -
[email protected]
Maureen Richard - [email protected]

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium