BELEEF DE LEUKSTE KASTEELAVONTUREN MET PLAYMOBIL®!

BELEEF DE LEUKSTE KASTEELAVONTUREN MET PLAYMOBIL®!

Dinsdag 13 september 2016 — Daar komt de prinses aangerend met haar lange lokken wapperend in de wind. Is ze met de paardenkoets? Of nee wacht, met de blauwe Porsche?

Ze zal waarschijnlijk snel haar droomprins willen terugvinden! Vertelt jouw bengel ook de gekste verhalen tijdens het spelen met PLAYMOBIL®? Deze verhalen worden nu nog sprookjesachtiger met het Koninklijk Paleis! Want hier zijn kinderen koning en regeert de fantasie!

Wat als… de prins (en niet de prinses) de kikkers in de kasteelvijver kust? Veranderen de groene kwakers dan spontaan in bloedmooie prinsessen? Of transformeren ze in strijdlustige ridders en moet de prins er in zijn gouden koets vandoor?

En waar leiden die mysterieuze, slingerende kasteelgangen naartoe? Is het een rechtstreekse toegang tot de hoogste torenkamer? Of verstopt de prinses in deze gigantisch grote geheime kleedkamer haar allergekste feestoutfits? Misschien brengt een vlucht op de rug van de vuurspuwende Kasteeldraak van het ridderthema wel raad! Zorg in ieder geval dat de brandweer paraat staat!

De meest fantastische koninklijke avonturen beleef je vanaf 16 september. Voor prinsen en prinsessen vanaf 4 jaar.
Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie. 


Vragen? Eén adres!
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 318 622
 

Meer weten over PLAYMOBIL®?

Sinds 1974 is PLAYMOBIL® - het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. Het aanbod aan speelwerelden is doorheen de jaren enorm uitgebreid en telt tal van spannende thema’s, waaronder de klassiekers zoals piraten of de brandweer maar ook nieuwere thema's zoals summer fun of de cruise. Er werden ondertussen zowat 2,9 miljard van de populaire speelfiguren met de kenmerkende glimlach geproduceerd om kinderen van over de hele wereld speelplezier te bezorgen. Meer dan 30 verschillende speelwerelden vonden hun weg naar meer dan 100 landen van over de hele wereld. Zowel ouders als opvoeders stellen de hoge speelwaarde van het speelgoed enorm op prijs.