Beleef de hoogtepunten uit de sportwereld op het grote scherm

Donderdag 22 maart 2018 — Ook deze lente kunnen Belgische sportfanaten opnieuw langverwachte sportwedstrijden bijwonen vanop de eerste rij. Beleef samen met andere supporters enkele (inter)nationale sport evenementen op het grote scherm: van all-american basketbal tot iconische voetbalmatches. 

NBA - 25 maart en 1 april 2018 
Klaar voor een avond vol indrukwekkende lay-ups, dunksen driepunters? Beleef twee van de laatste NBA-wedstrijden van dit seizoen vanop de eerste rij.  Kom samen met je vrienden op 25 maart mee supporteren voor de Milwaukee Bucks of San Antonio Spurs of volg op 1 april de ultieme confrontatie tussen de Spurs en Houston Rockets van dichtbij. Beide wedstrijden kun je van dichtbij meemaken in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Oostende, Imagibraine en Liège. 

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs
Zondag 25 maart 2018
Start 21:15 - Uitzending 21:30
Tickets €8 via kinepolis.be

San Antonio Spurs - Houston Rockets
Zondag 1 april 2018
Start 21:15 - Uitzending 21:30
Tickets €8 via kinepolis.be

El Derbi madrileño 
Waan je op zondag 8 april te midden van het veld tijdens de titanenstrijd tussen Real Madrid en Atlético Madrid. La Liga is die dag helemaal in de ban van de Madrileense stadsderby tussen beide ploegen. In de schaduw van leider FC Barcelona vechte de rivalen een verbeten strijd uit voor de tweede plaats. Volg de match op de voet in de bioscoop, om al in de sfeer te komen van El Clàsico 6 mei 2018. 

Zondag 8 april 2018 om 16:00
In alle Kinepolis bioscopen (excl. Palace Liège)
Tickets €8 via kinepolis.be