Beleef Award-winning musical 'An American in Paris' op het grote scherm

Beleef Award-winning musical 'An American in Paris' op het grote scherm

Op woensdagavond 16 mei toont Kinepolis de Tony Award winnende musical 'An American In Paris' op het grote scherm. De klassieker vertelt het verhaal van twee geliefden met het Parijs uit de jaren '30 als achtergrond. Hét ideale bioscoopuitstapje om je mama voor Moedertjesdag in de watten te leggen.

'An American In Paris' vertelt het vurige verhaal over het ontdekken van ware liefde in de Europese city of lights, Parijs. De musical is gebaseerd op de gelijknamige Oscar winnende MGM film en sleepte zelf ook een Tony Award in de wacht. Laat je samen met andere musicalfans omver blazen door de prachtige muziek en verbluffende choreografie, helemaal vanuit Londen's West End Theatre tot in een bioscoop in de buurt. 

Synopsis
Een toevallige ontmoeting tussen een Amerikaanse soldaat en een beeldschone jonge danseres, maakt Parijs de achtergrond voor een sensuele, moderne romantische blik op kunst, vriendschap en liefde in de nasleep van de oorlog.

Praktische info
Alle Kinepolis bioscopen
Woensdag 16 Mei om 19:45 
Meer info en tickets via kinepolis.be/nl/events/musical-american-paris

Contacteer ons
Charlotte Marron Walkie Talkie
Charlotte Marron Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium