Bekijk het nieuwe seizoen met Eleven's wafels in de hand, aan huis geleverd dankzij DELIVEROO !

Bekijk het nieuwe seizoen met Eleven's wafels in de hand, aan huis geleverd dankzij DELIVEROO !

EXCLUSIEF IN BELGIË !

De Upside Down, Demogorgon en nieuwe avonturen met Eleven zijn terug! De cultserie lanceert haar derde seizoen op 4 juli 2019. En wat als je tijdens deze nieuwe afleveringen zou kunnen smullen van Eleven's favoriete wafels, die bovendien niet verkrijgbaar zijn in België?

Op de dag van de lancering van het nieuwe seizoen kan je in Luik de cultwafel van de serie bestellen en dit gedurende één week. Een exclusief aanbod dat door Waffle Factory wordt aangeboden en alleen te verkrijgen via Deliveroo!

Tijdens de release van nieuwe seizoenen, merkt Deliveroo regelmatig stijgingen op in het aantal bestellingen. Om fans volledig te laten onderdompelen in de wereld van hun favoriete serie, werkt Deliveroo voor de gelegenheid samen met Waffle Factory om de exclusieve wafels van Eleven te maken.

  Beschikbaar van 4 tot 11 juli voor €3. 

  Contacteer ons
  Over Walkie Talkie

  Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

  Walkie Talkie
  Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium