Skip to Content
Beauty tip: laat je gelaat schitteren met één druk op de knop

Beauty tip: laat je gelaat schitteren met één druk op de knop

Wist je dat water het belangrijkste ingrediënt is voor schoonheid? Het drinken van voldoende water werd vroeger beschouwd als de geheime formule voor een perzikhuidje. Onlangs kwam er een nieuwe beautytrend overgewaaid uit Azië. Koolzuurhoudend water blijkt dé nieuwe schoonheidsbooster voor een stralende teint. GROHE geeft dan ook graag drie van de beste beauty tips met koolzuurhoudend water, recht uit de GROHE Blue Home kraan.

1. Fonkelende gezichtsreiniging uit Azië
Dompel een wattenschijfje in koolzuurhoudend mineraalwater, bij voorkeur uit de GROHE Blue Home kraan, en dep het vervolgens op de gereinigde huid. Een andere optie is om het gezicht een paar seconden onder te dompelen in koolzuurhoudend water. Beide methoden zorgen voor fijnere poriën, maken de huid strakker en bieden daardoor het perfecte anti-aging middel én een stralende teint. 

2. Veel water drinken maakt je mooi, al van ’s ochtends vroeg
Vier kopjes water op een lege maag zorgen voor een extra boost en verbeteren de bloedcirculatie van de huid. Daarnaast zorgt het drinken van water na het opstaan voor een versterking van het immuunsysteem en de stofwisseling. Schadelijke gifstoffen worden weggespoeld, je haar wordt glanzender en we zijn klaar om energiek de dag te beginnen. 


3. Flower Power met een twist: ijsblokjes met bloemen zorgen voor een frisse kick
IJsblokjes verrijkt met bloemen en kruiden zoals kamille, lavendel of rozen laten de huid gloeien. De koude temperatuur zorgt ervoor dat de bloedvaten samentrekken, waardoor roodheid wordt geminimaliseerd. Tegelijkertijd stimuleren de aroma's de bloedcirculatie, verfijnen ze de poriën en hebben ze een ontstekingsremmend effect. Mooi meegenomen: het ziet er ook nog eens mooi uit!

Conclusie: Water is een echt schoonheidselixir. Het GROHE Blue watersysteem is de perfecte oplossing voor iedereen die geen zware kratten water wil vervoeren en tegelijkertijd duurzaam wil zijn. Het systeem levert gekoeld, gefilterd of koolzuurhoudend water met één druk op de knop, rechtstreeks uit de kraan.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium