BAVET zet voet aan wal in Oostende

BAVET zet voet aan wal in Oostende

De koningin der badsteden verwelkomt BAVET

De eerste BAVET aan t’zèètje is een feit! Pal aan het Kursaal van Oostende is BAVETs nieuwste vestiging geopend en dit is meteen ook de 17e in de collectie van spaghettirestaurants. Met zicht op zee kan je er genieten van de befaamde spaghetti en dit in het gezelschap van niemand minder dan James Ensor!

Feels like home

Na 6 jaar staat de teller van BAVET op 17 restaurants! BAVET sloot 2021 af in stijl met de opening van BAVET in Kortrijk en nu, vlak voor de zomer, is West-Vlaanderen opnieuw een BAVET rijker! In de koningin der badsteden, Oostende, vormt de nieuwste BAVET de perfecte uitvalbasis voor een dagje aan de Belgische kust. En het zicht op zee? Dat krijg je er gratis bij!

Story image

 

Voor de West-Vlaamse oprichter van BAVET, Peter Van Praet, was Oostende een logische keuze: “Ik ben zelf van t’zèètje (Cfr Nieuwpoort) afkomstig, dus voor mij voelt Oostende een beetje aan als thuiskomen. Niet alleen voor de retail, maar ook voor de horeca biedt Oostende heel wat opportuniteiten. We zijn ontzettend blij dat BAVET Oostende zijn nieuwe thuis mag noemen en dat vlak voor de start van het zomerseizoen.’’

James Ensor

Oostende en James Ensor zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het was dan ook een evidente keuze dat de muze voor het nieuwe BAVET-restaurant niemand minder is dan James Ensor. Op de binnenmuur van het pand prijkt een levensgroot artwork dat geïnspireerd werd op het werk van Ensor. Het geheel werd uiteraard opgesmukt met de nodige BAVET-saus!

Place-to-be

Genieten van een heerlijke spaghetti bowl of een aperitiefje tijdens een dagje zon, zee en strand? Naast de supergezellige zitplekjes binnen, heeft BAVET Oostende ook een supertof terras, waar maar liefst 200 spaghetti-eters een plaatsje kunnen bemachtigen. Ideaal dus met de zomerse temperaturen van deze week!

Bavet Oostende
​Kursaal-Westhelling 6
​7/7 open

Download hier de beelden in hoge resolutie!

 


Over BAVET

In 2015 werd BAVET tot het leven geroepen door oprichter en concept guardian Peter Van Praet. Bavet is een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti. Elk BAVET restaurant onderscheidt zich door door een specifieke eigenheid en is telkens ondergebracht in een karaktervol hoekpand met respect voor de omgeving. Het concept 'Made For Friends' weerspiegelt zich in een doorgedreven beleving en community building  in elk restaurant met een vintage rock 'n roll vibe.

Bavet is aanwezig in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Luik, Maastricht, Mechelen & Kortrijk. In Antwerpen heeft Bavet twee vestigingen, in Gent en Brussel zijn er drie BAVET restaurants. 

Meer informatie op Bavet.eubavetsuperet.beFacebook en Instagram


 

Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met: 

Daphné Bonami l [email protected] l 0476 52 54 62

Zoë Nassel l [email protected] l 0496 70 09 01

 

 

 

 

 

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium