Baden en douchen tussen de wolven

Baden en douchen tussen de wolven

Slapen in een ingegraven huisje tussen de beren of liever in een hotel met zicht op de zeeleeuwen? Het kan! In het gloednieuwe ‘Pairi Daiza Resort’ kan je een van de vijftig logementen boeken, recht in het hart van het park. De “Beste Dierentuin van Europa” vond een trouwe partner in GROHE, 's werelds marktleider in de sanitairbranche voor de uitrusting van de dromerige logies. 

 

Pairi Daiza opent dit weekend "The Last Frontier". Een gloednieuw resort met een hotel en verschillende vakantiehuisjes. De “Beste Dierentuin van Europa” vond voor de inrichting een trouwe partner in GROHE, 's werelds marktleider in de sanitairbranche en innovatieve oplossingen op gebied van water. De badkamers zijn uitgedost met de nieuwe GROHE Essence badkamerserie in de brushed warm sunset kleur. Helemaal in lijn met de weelderige atmosfeer van de logeerformules. ’s Ochtends rustig ontwaken met dierengeluiden op de achtergrond en je op wereldreis wanen bij het nemen van een luxueus bad of douche. Wat wil je nog meer?

 

Ook Champels Creative design, die zich als interieurdesigners specialiseren in de inrichting van hotelkamers is trotse partner in dit verhaal. Zij ontfermden zich over het project en het vertrouwen in het merk GROHE gaf voor hen de doorslag. Het concept vroeg om een roségouden touch dat hen meteen naar de GROHE Colors deed kijken en meer specifiek de afwerking Warm Sunset. Niet alleen paste de sfeer van de kleur perfect bij de andere materialen in de lodges en kamers, ook de moderne en toch tijdeloze Essence reeks en de bijhorende accessoires zorgen voor een harmonieus geheel in de gloednieuwe kamers.​

 

 "De samenwerking met Pairi Daiza sluit volledig aan bij onze ambitie om mensen voortdurend te verrassen op gebied van beleving en comfort, telkens met aandacht voor het milieu. "We zijn zeer trots dat GROHE met haar meest innovatieve designproducten kan bijdragen aan de beleving in dit uniek verblijf", zegt Kristof Vanisterbecq Sales Manager Projects Grohe BeLux.  

 

Download hier beeldmateriaal

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium