Babyboom in de Olmense Zoo

Babyboom in de Olmense Zoo

Zie, doe en beleef je zomer in de Olmense Zoo.

Jeudi 7 juillet 2016 — De ooievaar heeft dit seizoen mooi werk geleverd want de Olmense Zoo werd deze maand uitgebreid met maar liefst 10 nieuwe diertjes. De roze wolk die boven de zoo hangt maakt het familiepark extra gezellig. Met het goede weer in aantocht wordt het dus zeker en vast tijd om de nieuwelingen een bezoekje te brengen. 

Als je voorbij de Kapucijnaapjes wandelt kan je, als je geluk hebt, het nieuwe kleintje dat op mama’s rug mee springt spotten. Ook bij de Rode Neusbeertjes zijn er drie kleintjes te bewonderen die de Olmense Zoo van alle paddenstoelen, vruchten en insecten zullen beroven. Verder is het feest bij familie Stokstaart want daar is een nieuwe Timon geboren.

Ter land, ter zee en in de lucht! Want niet alleen op de grond zijn er nieuwelingen. Sla daarom af en toe je blik eens in de lucht want ook daar kan je enkele  nieuwelingen ontdekken. Bewonder mama Vorkstaartscharrelaar die druk bezig is met het beschermen van haar kleintje. Net als de Rode Ibis die op zoek is naar eten voor haar kleine oogappel. En dat is niet alles! Ook bij de ooievaars is de familie uitgebreid met maar liefst 3 jongen. Het wordt vechten om eten voor deze kleine vogeltjes.

Naast de komst van deze 10 harige, luidruchtige en schattige wondertjes verwelkomt de Zoo ook nog een gestreepte hyena die op zoek is naar nieuwe vrienden.

Maak je dus klaar voor een ontmoeting met deze lieve kleintjes en trek naar de Olmense Zoo!