Avontuur in mystery mansion

SCOOBY-DOO!

00-playmobil-scooby-doo-ii.jpg

Boe! Dit jaar met Halloween zetten Scooby en zijn vrienden de boel op stelten in de Mystery Mansion en beleven ze nieuwe avonturen vol onopgeloste mysteries. De tweede serie combineert twee liefdes voor grote en kleine fans: die voor SCOOBY-DOO! en die voor PLAYMOBIL®.

Geen raadsel te raadselachtig voor het MYSTERY INC.
Angsthaas Scooby en de vier tienerdetectives Sammy, Fred, Vera en Daphne bundelen hun krachten in het ontmaskeren van monsters in het decor van nóg meer griezelige speelsets. Fred gebruikt zijn technisch inzicht om valkuilen te bedenken voor de mummies in Egypte. Scherpzinnige Vera is een kei in het ontcijferen van aanwijzingen en houdt het hoofd koel tijdens het redden van Scooby uit de klauwen van de heks. Daphne, de dapperste detective van The Mystery Inc., weet zich uit elke riskante situatie te bevrijden. Zo weet ze zelfs te ontsnappen aan de wraakzuchtige cowboy in het Wilde Westen. Sammy en Scooby? Die zijn dan weer te vinden in de buurt van eten, het enige wat hen niet de stuipen op het lijf jaagt. 

Speurplezier voor groot en klein
Dappere speurneuzen, jong en oud, wanen zich lid van The Mystery Inc. en jagen samen op bovennatuurlijke wezens in de gloednieuwe speelsets. Het pronkstuk van deze serie, de Mystery Mansion, heeft geheime deuren en vallen en maakt het jagen op vampieren en geesten mogelijk vanuit de huiskamer.

Dit najaar is de TV-commercial zichtbaar op de bekende kinderzenders. 

(Serie 2) Speelsets nu verkrijgbaar voor monsterjagers vanaf 5 jaar*.

  • 70361      SCOOBY-DOO! Avontuur in Mystery Mansion
  • 70362      SCOOBY-DOO! Op het kerkhof
  • 70363      SCOOBY-DOO! Avondmaal met Sammy
  • 70364      SCOOBY-DOO! In het Wilde Westen
  • 70365      SCOOBY-DOO! In Egypte
  • 70366      SCOOBY-DOO! In de Heksenketel

SCOOBY-DOO and all related characters and elements © & ™️ Hanna-Barbera.
WB SHIELD: TM & © WBEI. (s20)

*De meegegeven leeftijden zijn puur indicatief en op basis van de algemene ontwikkeling van een kind.

Ontdek alle speelsets hierhttps://www.playmobil.be/nl/online-shop/producten/scooby-doo%21?utm_source=newletter&utm_medium=email&utm_campaign=B2B&utm_term=nieuw%20scooby-dooBeeldmateriaalhttps://press.talkie.be/en/dir/playmobil-scooby-doo-series-2

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be