Auteur Frederik Willem Daem schrijft exclusief luisterverhaal voor Storytel

Nieuwe Storytel Original binnenkort op jouw virtuele boekenplank

01-storytel-bloei.png

Naast internationale toppers en het mooie lokale aanbod bij Storytel, vind je er ook de wondere luisterwereld van Storytel Original: unieke luisterverhalen die exclusief te beluisteren zijn bij Storytel. Daar voegt zich vanaf 25 mei de titel Bloei aan toe, een verrassende luisterserie bestaande uit negen luisterverhalen over alles wat kan bloeien. Negen auteurs, waaronder gerenommeerd schrijver Frederik Willem Daem, delen hun persoonlijke blik op het bijzonder veelzijdig thema.

Negen schrijvers, negen verhalen
Bloei is een negendelige luisterserie waarbij negen auteurs elk hun eigen interpretatie op het thema brengen. Naast Frederik Willem Daem zijn de verhalen in de Bloei luisterserie geschreven door Paulien Cornelisse, Babs Gons, Rob van Essen, Femke van der Laan, Robert Vuijsje, Laura van der Haar, Thomas Heerma van Voss en Manon Uphoff.

Belgische trots 
Frederik Willem Daem is een Brussels schrijftalent. In 2016 won hij de Debuutprijs met zijn verhalenbundel Zelfs de vogels vallen. Vorige zomer kwam hij origineel uit de hoek met zijn debuutroman Tekens van leven. Die werd lovend ontvangen waardoor hij zelf een nominatie voor De Bronzen Uil in de wacht sleepte.

Alles wat bloeit
Plotseling is het er, de herhaling of het ontstaan van iets: in bloei. De band tussen vader en zoon, een ontluikend verlangen naar liefde, of de innerlijke groei bij het confronteren van je demonen. Van een ontkiemend zaadje in de ruimte, een berg die gedachten verstaat of twee vrienden die hun derde bondgenoot willen lozen: eindigen, of vernieuwen, het is maar waar je begint.

De nieuwste Storytel Original Bloei neemt je mee op de golven van het leven en is een échte must hear.

Begin bij het begin of bij het eind, en luister alle korte verhalen in deze verrassende luisterserie!

Paulien Cornelisse - De Bloem
In een ruimtestation kan geen raampje open. De botanist dacht dat hij hiermee om kon gaan, maar het begint hem steeds meer te irriteren. Dan ontvangt hij een zaadje van een bijzondere bloem dat alles verandert.

Frederik Willem Daem - Mont Prudent
Al eeuwen beklimmen, belopen, bewandelen ze hem. De berg ondergaat het, geduldig, afwachtend, tot hij op een dag twee wandelaars gadeslaat, en ontdekt dat hij een van hen lijkt te verstaan.

Babs Gons - Het Oneerlijkheidsloket
Als Esmeralda besluit een klacht in te dienen bij het Paleis van Levenszaken, blijkt er naast het Oneerlijkheidsloket nog veel meer interessants te zijn. Bij het 'Wat Als'-loket denkt ze een oude bekende te herkennen.

Rob van Essen - Ludo
Een man checkt in in zijn hotel, met uitzicht op het stadsplein. Hij is voorbereid te werk gegaan, zoals altijd als hij de workshop geeft. Maar deze keer zal hij meer doen dan dat. Deze keer zal hij zijn zoon ontmoeten. Want de tijd begint te dringen. 

Femke van der Laan - Kweekgras
Kweekgras is onkruid, zelfs het kleinste worteltje dat je in de grond laat zitten, zal na een tijdje alles overwoekeren – zoals de gedachte aan vrijheid na verloop van tijd alles kan overstemmen. 

Robert Vuijsje - De afspraakjes
Milan verlangt naar de tijd voor hij zijn ex-vrouw leerde kennen. Hij zou het liefst opnieuw willen beginnen. Maar kan dat eigenlijk, hetzelfde opnieuw doen? Op zijn eerste blind date houdt hij zijn leeftijd geheim – en er is nog iets wat hij niet vertelt. 

Laura van der Haar - Zinkviooltjes
Twee vrienden maken een afspraak. Want ze zijn Michel zat. Meer dan zat. Michel trapt, naar alle verwachting, in hun list. Maar als het erop aankomt, lopen de zaken anders dan voorspeld. 

Thomas Heerma van Voss - Mijn vader, de tuinman 
Al jaren eerder zou hij meegaan, samen met zijn vader naar de filmset. Maar altijd kwam er wat tussen. En nu ziet hij hem, zijn vader, ziet hij hem echt, en beseft hij hoezeer zijn vader is veranderd.

Manon Uphoff - Gedaantes 
Tijdens haar ronde in het ziekenhuis denkt Liddy steeds terug aan het voorval. Het werpt een schaduw op haar leven, op haar relaties, op haar gedachten. Als ze na een lange dag thuis komt, gebeurt er iets bijzonders. 

Vanaf 25 mei is de luisterserie Bloei exclusief te beluisteren bij Storytel. 

Interesse in een interview met Frederik Willem Daem of een van de andere schrijvers van deze luisterserie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Download hier de beelden in hoge resolutiehttps://press.talkie.be/en/dir/storytel-bloei

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Contact

Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium

+32 9 391 60 63

[email protected]

walkie.talkie.be