"Ardense karakters", door CARLSBOURG

"Ardense karakters", door CARLSBOURG

Een fotoreeks gecombineerd met video's die je laat kennismaken met het hart van de Ardennen

Belgisch, authentiek en karaktervol! Drie woorden die de Ardense boter van Carlsbourg (de enige Belgische BOB-boter!), alsook de Ardennen, definiëren. Trots op zijn oorsprong en naar aanloop van zijn 125ste verjaardag in 2020, ontmoette Carlsbourg 20 gepassioneerde 'Ardenners'. Deze ontmoetingen resulteerden in een fotoreeks van 20 portretten, genaamd "Ardense karakters", vol emotie en verhaal, die geleidelijk zullen worden onthuld op https://carlsbourg.be/.

De reeks die bestaat uit drie video's en 20 portretten en werd geregisseerd door fotograaf Pierre Pironet, heeft als doel het hart van de Ardense cultuur te (her)ontdekken door wie er echt leeft, namelijk de inwoners. Met deze 20 portretten keert Carlsbourg terug naar de oorsprong van zijn uitzonderlijke boter en wil hij het het grote publiek kennis laten maken met het hart van de Ardennen, en dus de Ardenners. 
 

Naar de oorsprong van de enige Belgische BOB-boter

De Ardense Roomboter draagt tegenwoordig het label ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’. Dat verdient hij, omdat hij al het goede van de streek in zich draagt. De liefde waarmee de boter is gemaakt, proef je in de kwaliteit. Het BOB-label garandeert een boter van Ardense bodem, geproduceerd met Ardense room volgens het traditionele recept. En het is deze traditie die we terugvinden in de portretten van "Ardense karakters", die Carlsbourg voorstelt. 
 

20 gepassioneerde Ardense karakters

Zoveel verrassende en vertederende portretten... Van Micheline Crouquet, die oude doosjes restaureert, en Eric Geerdens, de Belgische paardenfluisteraar, tot Jean-Pierre Dechêne, de 76-jarige Ardenner die per dag nog steeds 10 parachutesprongen maakt om zo te genieten van de schoonheid van de Ardennen.

In de loop van de komende weken zullen de 20 verrassende en vertederende portretfoto's en video's van "Ardense karakters" worden onthuld aan het grote publiek. 
 

OVER CARLSBOURG
Carlsbourg maakt deel uit van de groep Corman, een familiebedrijf met een unieke knowhow op het gebied van zuivelproducten. Sinds 1937 is Corman gevestigd in Goé, een klein dorpje in de buurt van de dam van Gileppe, in de regio van de Hoge Venen. in 1895, werd het merk Carlsbourg opgericht, een echte Ardense roomboter met een unieke knowhow. De enige Belgische BOB-boter, die een boter van Ardense bodem garandeert, geproduceerd met Ardense room volgens het traditionele recept. Ontdek het volledige assortiment op Carlsbourg.be.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium