Alle kids rollen, zwemmen of turnen het nieuwe schooljaar in met DECATHLON!

Alle kids rollen, zwemmen of turnen het nieuwe schooljaar in met DECATHLON!

Zaterdag 30 juni 2018 — De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent meer vrije tijd voor je peuter, kleuter of puber. Dankzij de springballen en badmutsen van DECATHLON heeft je kind geen tijd om zich te vervelen tijdens het turnkampje of de zwem-initiatie! Na de zomervakantie fietsen jullie samen veilig terug naar school.
 

STEP OF WANDEL DE ZOMERVAKANTIE IN

Alles loopt op wieltjes voor de allerkleinsten die hun eerste step uitproberen. Met deze leuke OXELO kinderstep leert je peuter in no time sturen en zijn evenwicht vinden! De step is in een regenboog van kleurtjes, van snoeproze tot limoengroen, te verkrijgen. Voor de wandelaartjes voorziet QUECHUA verschillende rugzakken in verrassende kleuren, die je bij de start van het schooljaar gewoon als boekentas gebruikt. De lichte QUECHUA drinkflessen lessen zowel de grote als kleine dorst op wandel of in de klas!

Quechua wandelrugzakje: €7,00
Quechua groene drinkfles met rietje: €7,00
Quechua aluminium drinkfles 1,5L: €10,00
Oxelo kinderstep: €18,00
 

SPRINGEN EN BALANCEREN IN DE GYMLES

Klaar voor een sessie trampoline of waag je je meteen aan de balk? Voor alle kleine durvers heeft het DECATHLONS passiemerk DOMYOS een leuke outfit in petto! Kindjes die graag thuis rondspringen, kunnen zich uitleven met de vrolijke springbal of het springtouw, dat kan worden aangepast aan de lichaamslengte. De lichte legging en gymschoentjes met handige velcro zorgen ervoor dat je kind de moeilijke oefeningen als een kampioen trotseert!

Springtouw kinderen: €5,00
Springbal resist 60cm: €13,00
Gym T-shirt 560 korte mouw: €5,00
Gymshort: €6,00
Gymschoentjes: €10,00
Gymlegging 560: €7,00


MET DE FIETS TERUG NAAR SCHOOL

Stoere jongens en meiden kunnen hun hart ophalen op de fiets! Leren fietsen was nooit zo makkelijk met de hybridefietsjes van B'TWIN. Dankzij het remmetje op de Robot-fiets met afneembare zijwieltjes leren de kleinsten van 3 tot 5 jaar ook meteen remmen. Met de OXELO helm (€20,00) is je mini-me beschermd tegen eender welk hoofdletsel en de B'TWIN robot-toeter (€6,00) maakt het fietsen in de tuin of  wijk nog zo veel leuker!
Toet toet, allemaal opzij!

Fiets 14 Inch 3 tot 5 jaar 500 Robot: €85,00
Hybridefiets Original 500 in oranje en zwart: €160,00
Hybridefiets Original 100 in wit en blauw: €130,00
 

PLIÉ EN STREK!

Bij DOMYOS kregen de balletpakjes een opfrisbeurt. Alle jonge prima ballerina's voeren al snel hun eerste pirouettes uit in het comfortabele katoenen balletpakje! De soepele demi-pointes met ingenaaide elastiek zijn zowel in leer als stof verkrijgbaar, perfect voor de beginner. Je dans-of gymschoenen berg je mooi op in het zilverkleurige schoenentasje. Très chic!

Domyos balletpakje roze: €6,00
Domyos demi-pointes roze leer: €11,00
Domyos demi-pointes zalmroze stof: €15,00
Domyos tasje voor dansschoenen zilverkleurig: €10,00


MIJN EERSTE ZWEMBREVETJE

Voelt zoon-of dochterlief zich als een echte vis in het water op vakantie? Met dit handige NABAJI-setje zijn ze volledig klaar voor hun eerste zwemles! Het setje is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties, roze met blauw of zwart met groen. Ook de kleinsten kunnen zich aan een plons in het peuterbadje wagen en zich daarna in deze schattige kinderponcho met kap wikkelen!

Zwemset Leony+: badpak, zwembril, badmuts, handdoek en tas: €15,00
Kinderponcho met kap Gigi roze of Zebro blauw: €15,00


VOORAL VEEL VOETBALLEN!

Niks leukers dan een potje voetballen met je vrienden. Oefen je skills met deze KIPSTA-voetbalschoenen, een perfect instapmodel voor de beginneling die zich tot twee keer per week op het veld begeeft! Ook de stevige short en het F500 voetbal-shirt zorgen voor de nodige bewegingsvrijheid en zijn daarom ideaal om je te focussen op het spel. Dankzij de voetbalkousen in luchtig tricot leert je kind de eerste voetbaltechnieken in no time!

Kipsta sokken F100 blauw: €2,00
Kipsta voetbalshort F100: €4,00
Kipsta voetbalschoenen: €8,99
Kipsta voetbalshirt F500: €4,00