Al meer dan 27.000 bezoekers voor Tenet bij Kinepolis

Al meer dan 27.000 bezoekers voor Tenet bij Kinepolis

Kinepolis beleeft beste week na heropstart bioscopen dankzij meesterstuk Christopher Nolan

Er vloeide al heel wat inkt over Tenet, de nieuwste toevoeging aan het oeuvre van regisseur Christopher Nolan. En met reden! De film zorgde bij Kinepolis voor de beste week sinds de heropstart van de Belgische bioscopen in juli. De eerste vijf dagen van Tenet waren een succes met meer dan 27.000 bezoekers bij Kinepolis in België en Luxemburg.

De release week van Christopher Nolan's actiethriller Tenet is meteen ook de eerste echte topweek Kinepolis sinds de heropening begin juli 2020. De film lokte van woensdag 26 augustus tot zondag 30 augustus meer dan 27.000 bezoekers bij Kinepolis in België en in Luxemburg. 

"Mensen vinden de weg terug naar de bioscoop en daar zijn we bij Kinepolis ontzettend blij mee. Onze medewerkers zorgen ervoor dat klanten telkens opnieuw kunnen genieten van een veilig en ontspannend bioscoopbezoek. We hopen tevens dat de resultaten van een blockbuster zoals Tenet filmstudio's aanmoedigt om opnieuw films te lanceren." 
Anneleen Van Troos, Kinepolis Press Office

Tenet, IMAX meesterwerk bij Kinepolis Brussel en Antwerpen
John David Washington is de Protagonist in Tenet. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

Nog meer reden nodig om de film in de bioscoop te gaan bekijken dan het spannende plot? Tenet is - in ware Christopher Nolan stijl- gefilmd met IMAX cameras, denk maar aan zijn impressionante kaskrakers Interstellar en Dunkirk. In Kinepolis Brussel en Antwerpen kunnen fans genieten van extra beeldmateriaal in IMAX -in Kinepolis Brussel zelf tot 26 procent meer beeld. Kinepolis Brussel is zo meteen ook één van de drie Europese bioscopen waar je de volledige IMAX versie van Tenet kunt bekijken.

 

Over Kinepolis
Kinepolis Group NV ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Naast haar bioscoopactiviteit is de Groep ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en vastgoedbeheer.
In Europa telt Kinepolis Group NV 55 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. Sinds de overname van de Canadese bioscoopgroep Landmark Cinemas en van de Amerikaanse bioscoopgroep MJR, telt Kinepolis ook 46 bioscoopcomplexen in Canada en 10 in de VS.
In totaal heeft Kinepolis Group vandaag wereldwijd 111 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1.079 schermen en bijna 200.000 zitplaatsen. Kinepolis rekenen op 4.600 medewerkers om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke filmbeleving te bezorgen. Meer info op www.kinepolis.com/corporate

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium