AIR SECONDS VAN QUECHUA WINT GOUD BIJ DECATHLON INNOVATION AWARDS 2016

AIR SECONDS VAN QUECHUA WINT GOUD BIJ DECATHLON INNOVATION AWARDS 2016

Bij DECATHLON heeft innovatie maar één doel: sport toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht het niveau of de discipline. Het merk zet de sport centraal en concentreert zich op gebruiksvriendelijke innovaties. Vandaar dat bij de Innovations Awards, al sinds de eerste editie in 2005, de meest toegankelijke, vindingrijke, praktische en unieke producten steeds in de prijzen vallen. 

Toegankelijk, zoals THE KAGE van KIPSTA. Een licht, draagbaar doel dat je toelaat om overal voetbal te spelen!

Vindingrijk, net als de Porte-Enfant van OXELO: een step die je kunt vastmaken aan een scooter met velcro. Leuk weetje? Het idee van de step komt van een klant die wou dat zijn kind veilig op de scooter kon rijden met hem.

Praktisch, zoals RUN LIGHT van KALENJI, een running tool die het leven van een loper vergemakkelijkt.

Maar ook uniek, en daarvan is de EASYBREATH van TRIBORD het perfecte voorbeeld. Een product dat een revolutie ontketent bij het snorkelen! Het masker bedekt namelijk volledig je gezicht, wat zwemmers toelaat om even gemakkelijk onder water te ademen als boven water.
 

Dit jaar kaapt de matras AIR SECONDS van QUECHUA de prijs van het meest innovatieve product weg! 

Het podium wordt verder gevuld met volgende innovaties: zilver gaat naar B-FASTvan NABAIJI. De bronzen medaille is voor het K-ONLY concept van KALENJI!


De grote winnaar van 2016: AIR SECONDS VAN QUECHUA

Het opblazen van je luchtmatras blijft een complex werk van lange adem - en dat mag je letterlijk nemen. Om dat probleem op te lossen heeft QUECHUA de matras Air Seconds gemaakt. Deze luchtmatras snel opblazen en terug opbergen is een koud kunstje dankzij de ventiel die tien keer de normale luchtstroomniveau levert. 

 • Afmetingen: 80 x 200 en 140 x 200
 • Prijs : vanaf 39,99 euro
   

Tweede plaats: NABAIJI.

Glipt er ook soms water binnen in je zwembril tijdens het zwemmen? Zeg dat probleem vaarwel met BFASTvan NABAIJIDeze zwembril belooft volledig waterdichtheid en past zich moeiteloos aan elke gezichtsverandering aan. Zelf tijdens een training, of een duik of een salto blijft de bril zitten! 

 • Prijs : 24,99 euro


Derde plaats: KALENJI.

KALENJI updatet hun meeste iconische model: de KIPRUN. Het innovatieve concept K-ONLY vergemakkelijkt het leven van een loper door zich aan te passen aan verschillende wandel- en looptypes. Dé perfecte sportschoen voor iedereen! 

 • Voor mannen en vrouwen
 • Prijs: 79,99 euro

 

ARTENGO biedt een technische oplossing aan en is het resultaat van drie jaar onderzoek en ontwikkeling. Met de ZIPLAYER verander je in één seconde en in één beweging van outfit: de praktische lange broektransformeer je in een handomdraai tot een short! 

 • Prijs: 19,99 euro
   

De U-FIT van B'TWINcombineert vakmanschap en technologische expertise. Dat resulteert in een duurzame fietsvork met een systeem dat zich razendsnel en moeiteloos aanpast aan het gewicht van de fietser.

 • Prijs : 299,99 euro
   

De grootste vijand van een vrouw is cellulitis. DOMYOSheeft daarom de legging SHAPE BOOSTER geïntroduceerd. Een legging die komaf maakt met cellulitis dankzij siliconen aan de binnenzijde. De siliconen stukken bevinden zich op de sleutelplekken van lichaamsbeweging en staan in direct contact met de huid. Minuscule naaldjes in zig-zag positie creëren een masserend effect. 

 • Prijs: 39,99 euro
   

Voor liefhebbers van paardrijden heeft FOUGANZA een innovatie gewijd aan het welzijn van het paard. De sensor BE CONNECTED verzamelt informatie over de temperatuurveranderingen en de vochtigheidsgraad van het lichaam van je paard, om zo het juiste deken te kiezen voor je paard, naargelang de weersomstandigheid. 

 • Prijs : 49,99 euro

 

Voor skiërs op zoek naar vooruitgang heeft WED'ZE de ski's BOOST 300 ArcHtec gemaakt. Eenvoudig en efficiënt, perfect voor elk niveau (van beginneling tot gevorderde). Boek vooruitgang op je eigen tempo, zonder enig gevoel van beperking. Dit paar ski's is zeker en vast dé grootste innovatie van het seizoen op de wintersportmarkt! 

 • Prijs : 139 euro

 

Volg DECATHLON op de voet via https://www.facebook.com/decathlonbelgium.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voorstellen, of als je een bepaald product wenst te testen of uit te lenen. DECATHLON en Walkie Talkie staan graag tot jouw beschikking!

Voor persberichten, visueel materiaal of andere vragen en voorstellen, neem contact met ons op:
Walkie Talkie - Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0497 318 622

Decathlon - Evelyne Ferange
evelyne.ferange@decathlon.com
0498  68 23 33

 

Contacteer ons
Valérie Bourgeois
Valérie Bourgeois
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium