Activia & bloggers zetten schouders onder positieve maand #boostyourpositivity

Activia & bloggers zetten schouders onder positieve maand #boostyourpositivity

Activia Fusion lanceert samen met bloggers Kelly Deriemaeker en Lies Botterman in februari #boostyourpositivity. Een project dat de bloggende moeders uitdaagt om 4 weken lang samen met #ActiviaFusion te bloggen rond tips & tricks om meer me-time te creëren en positief in het leven te staan. Op 8 maart sluit het project af met een gezellige en inspirerende Blog Brunch voor de deelnemers. 

Vandaag zijn vrouwen actiever dan ooit tevoren. Het managen van hun gezinsleven combineren ze succesvol met een actieve job, sporten of diverse andere hobby's en uitstapjes met vrienden of familie. “Hoe combineer je een druk werkschema met een kwalitatief gezinsleven?” of “Hoe houd je nog tijd over voor jezelf?” zijn dan vragen die je wel eens vaker hoort. Vraag je je ook af hoe anderen het doen en of je de enige bent die de dagelijkse routine, waarin er weinig ruimte is voor wat ‘me-time’, soms even te veel vindt? In februari daagt Activia jou en de blogosfeer uit om deze stress alvast tegen te gaan met het #boostyourpositivity-project.

 

KELLY EN LIES GAAN DE UITDAGING AAN

Met haar nieuwste product Fusion wil Activia vrouwen elke dag positief inspireren, maar dit gaat verder dan enkel dat lekkere yoghurtje tijdens een korte pauze. Het merk wil vrouwen ook daadwerkelijk helpen met concrete tips en tricks om meer ‘me-time’  te creëren op een leuke en creatieve manier. Daarom lanceert Fusion #boostyourpositivity, een project waar Kelly en Lies, twee enthousiaste bloggende moeders, het voortouw in nemen. Ze roepen samen met Activia jou en de Belgische blogosfeer (en zelfs daarbuiten) op om vanaf maandag 2 februari 2015 een maand lang positief in het leven te staan en deze ervaringen te delen op je eigen blog.

 

#BOOSTYOURPOSITIVITY IN FEBRUARI

Doorheen februari denken Kelly en Lies na over hoe zij alledaagse situaties op een creatieve manier aanpakken. Zo willen ze het leven leuker en eenvoudiger maken én tijd maken voor zichzelf.

Vier weken lang publiceren ze elke maandag hun concrete tips en persoonlijke ervaringen op hun blog. Op deze manier hopen ze diverse bloggers te inspireren en uit te dagen om hun tips en tricks te testen, hun eigen ervaringen te delen of in discussie te treden.

 

INSPIRERENDE BLOG B(R)UNCH

Na een maand vol positieve inspiratie en handige tips en tricks sluiten we af met een gezellige Blog Brunch in Gent. Geen betere dag dan op de Internationale Vrouwendag, zondag 8 maart, om alle bloggers die deelnemen aan #boostyourpositivity uit te nodigen voor een heerlijke brunch waar ze Lies en Kelly zullen ontmoeten en verder tips en ervaringen kunnen delen.

 

BOOST JE MEE?

Op 2 februari gaan we van start. Deelnemen is uiteraard gratis en het is zeker geen must om elke week mee te schrijven. Kelly en Lies weten namelijk als geen ander dat dit niet steeds evident is.


Via http://www.boostyourpositivity.be kan je je alvast registreren om deel te nemen. Je vindt er onder andere een overzicht met alle deelnemende blogs waartussen je terecht komt na je registratie.

Nadien hou je doorheen februari elke maandag de blogs van Kelly en Lies in de gaten. Spreekt het thema van de week je aan? Wil je hun tips & tricks testen? Heb je raakvlakken met hun situaties? Heb je zelf ervaringen rond dat onderwerp? Wil je graag in discussie treden? Dan kan je eenvoudig mee bloggen en de tag #boostyourpositivity toevoegen aan je blogpost. Zo kom je ook automatisch in ons weekoverzicht terecht met alle andere blogposts en ontdekken andere bloggers jouw ervaringen meteen.

Verder bezorgen we je in de loop van Februari nog extra info over hoe je je eventueel kan registeren voor de Blog Brunch.

 

OVER ACTIVIA FUSION

Activia Fusion, dat is de overheerlijke combinatie van een laagje origineel fruit", en daarboven de zachtheid en de smeuïgheid van Activia yoghurt. Drie verassende recepten : Bosbes & Açai bes, Mango & Passievrucht, Framboos & Lychee, voor een explosie van smaken en een fruitige sensatie. Activia Fusion, een heerlijk duo, vol sensaties.

 

OVER DE BLOGGERS

Kelly blogt al tien jaar op talesfromthecrib.be, iets dat haar niet alleen enkele blog awards, maar ook heel wat fijne opdrachten opleverde. Ze is na al die jaren nog steeds zo enthousiast over bloggen dat ze er vorig jaar Blogboek over schreef, een boek vol tips en tricks om van je blog een succes te maken.

Lies schrijft, fotografeert, naait en blogt al vijf jaar. Samen met een aantal co-auteurs schreef ze 2 naaiboeken. Naast haar job heeft ze ook tal van nevenprojecten. Ze houdt van lopen, de zee en haar gezin.

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium