90 DAGEN 100% MICKEY

90 DAGEN 100% MICKEY

Vier 90 jaar vol plezier met Mickey in Disneyland Paris #Mickey90

Mickey verscheen voor het eerst op 18 november 1928 en is klaar om dit jaar een ongelooflijke verjaardag te vieren. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft Disneyland Paris een uitgebreid programma boordevol verrassingen voorzien, genaamd “De Grandioze Mickey Mouse Party”.

90 dagen Mickey magie in de Disney Parken

Tijdloos, transgenerationeel, iconisch – Mickey is het allemaal! Hij is sinds lange tijd de reden waarom zoveel bezoekers naar Disneyland Paris afzakken, ze willen hem allemaal ontmoeten! Het is de thuisbasis van Mickey en het is daarom ook niet onlogisch dat de beroemdste muis in de animatiegeschiedenis “thuis” gevierd moet worden met een speciaal programma dat hem meer dan ooit in de schijnwerpers zal plaatsen.

1 oktober 2018 wordt de officiële kick-off van 90 dagen vol plezier. Daarom zullen dit jaar het Halloween-  en Kerstseizoen voorzien zijn van een feestelijke agenda ter gelegenheid van deze heuglijke gebeurtenis. Zo zal Mickey van 1 oktober t/m 4 november 2018 te zien zijn op een gloednieuwe praalwagen tijdens de Halloween parade. “Mickey’s Illusion Manor” viert 90 jaar vol plezier en onthult zijn ondeugende kant! Laat jezelf meevoeren naar de mysterieuze wereld van illusies en bereid je voor om verrast te worden!

Wanneer de Disney Parken zich klaarmaken voor de winter, zal Mickey je van 10 november 2018 t/m 6 januari 2019 verrassen met een leuke show waarin je hem drum zal zien spelen. “Mickey’s Chistmas Big Band” bevat ieders favoriete kerstliedjes in een liveshow met zangers, muzikanten en Disney Figuren. Maar dat is nog niet alles: je ontdekt ook een speciale verrassing voor Mickey op het podium op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

We kondigen ook de opening aan van een unieke attractie in Europa: “Mickey and his PhilharMagique Orchestra”. Deze nieuwe 3D ervaring opent in het Discovery Theater op 1 oktober 2018. Mickey en Donald nemen je mee op avontuur door de Disney klassiekers zoals Alladin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De muziek zal je omverblazen!

Wat de decoraties betreft, zullen er zoete verrassingen opduiken: reusachtige, kleurrijke en zeer feestelijke verjaardagstaarten maken hun opwachting in de 5 verschillende landen van het Disneyland Park. En er zijn zelfs nog meer unieke verrassingen gepland op de dag van Mickey’s verjaardag op 18 november 2018! Ben je klaar om samen met Mickey te vieren in Disneyland Paris?

Contacteer ons
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Justine Seynhaeve Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium