7 Manieren om de liefde te vieren op Valentijnsdag in Disneyland® Paris

7 Manieren om de liefde te vieren op Valentijnsdag in Disneyland® Paris

Een dag in Disneyland® Paris is telkens opnieuw een magische ervaring, maar Valentijnsdag in het hart van de Disney® Parken doorbrengen, zorgt er ongetwijfeld voor dat dromen werkelijkheid worden in deze sprookjesachtige omgeving.

Disneyland Paris biedt zeven super romantische ervaringen aan om hun gasten ten volle te laten geniet van 14 februari:

Begin de dag met een prinselijk ontbijt in de Auberge de Cendrillon
In het hart van het Disneyland® Park kunnen koppels genieten van een smaakvol ontbijt alsook van speciale ontmoetingen met Disney Prinsessen in de betoverende, magische omgeving van de Auberge de Cendrillon(Fantasyland)*.

Verzegel jullie liefde met een gepersonaliseerd hangslot
Koppels kunnen hun liefde verzegelen door hun namen te laten graveren op een liefdesslot met Disney Figuren bij de Harrington's Fine China & Porcelains boetiek (Main Street, U.S.A.) en Merlin l'Enchanteur (Fantasyland)*.

Ga mee op een spannende cruise in Pirates of the Carribean
De meest avontuurlijke koppels zeilen mee op een romantische cruise die van start gaat bij een lagune bij maanlicht... voordat ze beginnen aan een spannend avontuur in de epische attractie Pirates of the Carribean(Adventureland).

Speel de legendarische kusscène na bij Pizzeria Bella Notte
Nostalgische geliefden banen hun weg naar de charmante bistro Pizzeria Bella Notte (Fantasyland), waar ze, net als Lady en de Vagebond, een onvergetelijk moment zullen beleven boven een kom pasta in een vredige, romantische sfeer.

Ontspan samen in de Celestia Spa in het Disneyland® Hotel
Verlegen tortelduifjes kunnen zichzelf trakteren op rust en ontspanning in de Celestia Spa in het hart van het Disneyland® Hotel*.

Vraag naar haar hand met de meest betoverende achtergrond tijdens Disney Illuminations
Laat zijn/haar droom uitkomen in het Kasteel van Doornroosje. Vurige geliefden dagdromen zich een weg naar het hart van de Disney-verhalen met de spectaculaire mix van vuurwerk, projecties, lichten en speciale effecten tijdens de avondshow Disney Illuminations ( Main Street, U.S.A.).

Voor de "Solo" avonturiers...
Chewbacca, één van de meest legendarische strijders van het Galaxy, staat je op te wachten voor een grote Wookie knuffel! (Production Courtyard, Parc Walt Disney Studios).

* Tegen betaling.

Klik hier voor beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/valentine-s-day-in-disneyland-paris

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet om ons te contacteren: 

OVER DISNEYLAND® PARIS
Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992. Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en acht gethematiseerde Disney hotels en acht geselecteerde partner hotels met 8.500kamers in totaal. Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Maureen Richard Walkie Talkie
Daphné Bonami Walkie Talkie
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium