5x STORYTEL LUISTERINSPIRATIE OP INTERNATIONALE VROUWENDAG

5x STORYTEL LUISTERINSPIRATIE OP INTERNATIONALE VROUWENDAG

Wat hebben Michelle Obama en Evi Hanssen met elkaar gemeen? Deze twee vrouwen schreven allebei een boek over hun ervaringen als vrouw, partner en feministe. Je hoort ons al: 8 maart is het de 111ste editie van de Internationale Vrouwendag met als thema ‘solidariteit’. Je extra empowered voelen met een sterk verhaal? Storytel, de streamingdienst voor luisterboeken en e-books, lijstte een brede selectie op aan interessante luisterverhalen voor, over en door vrouwen. Laat je inspireren door politici, auteurs, mama’s, wetenschappers en zakenvrouwen met hun verhalen over ondernemerschap, identiteit en persoonlijke ontwikkeling.

VROUWEN MET POWER

Nood aan een extra portie zelfvertrouwen? Deze luisterverhalen zijn een echte confidence booster. Zoek naar je innerlijke Alexandria Ocasio-Cortez (Amerikaans politica en activiste) en durf te dromen dat je de wereld aan kan met het boek Ladies Can’t Climb Ladders van Jane Robinson. Of laat je inspireren door het verhaal van Evi Hanssen, die sinds ze niet meer drinkt, uitzoekt wie ze nu precies is zonder dat gezellige glas in de hand. Storytel heeft de perfecte verzameling aan luisterverhalen van echte power vrouwen zoals jij. 

- Sinds ik niet meer drink Evi Hanssen

Ladies Can't Climb Ladders Jane Robinson 

AOC: The Fearless Rise and Powerful Resonance of Alexandria Ocasio-Cortez Lynda Lopez

 

VROUWEN VOOR VERANDERING

Met deze selectie gaat Storytel dieper in op de term Feminisme. Deze beweging analyseert kritisch de ongelijke verhouding tussen mannen en vrouwen in een wereld die gedomineerd wordt door mannen. In When Women Ruled The World hoor je hoe het was in het Oude Egypte toen vrouwen het voor het zeggen hadden. Terwijl je meer kan bijleren over feminisme in het verhaal van Chimamanda Ngozi Adichie We Should All Be Feminists.

- Voice of Rebellion Roberta Staley 

We Should All Be Feminists Chimamanda Ngozi Adichie

When Women Ruled The World Kara Cooney

 

 

VROUWEN DIE ELKAAR STEUNEN

Vrouwen vechten vaak dezelfde strijd. Het dus van belang dat vrouwen elkaar steunen want samen staan we sterk. Luister je liever naar het verhaal van de niet zo normale Lise in Lefbek? Of kies je voor het inspirerende verhaal van Michelle Obama en hoe ze de eerste Afro-Amerikaanse First Lady werd van de USA? Aan jou de keuze!

Mijn verhaal:  Becoming Michelle Obama

Lefbek Anke Laterveer

Roxy Esther Gerritsen

 

 

VROUWEN DIE WILLEN BIJLEREN

Uit iemands ervaringen kan je ontzettend veel leren. In deze selectie verzamelt Storytel  verschillende luisterverhalen die je helpen met je zelfontwikkeling. Lienke De Jong vertelt over een ochtendroutine om je gelukkiger en fitter te maken. Neem even de tijd om te relaxen en ervaar je persoonlijke groei in het moment.

Van stress naar veerkracht Severine van de Voorde 

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen  Philippa Perry

Dear Good Morning Lienke de Jong 

 

 

VROUWEN IN BUSINESS

Volgens het Business-rapport van Grant Thornton blijkt dat vorig jaar slechts 31% van de topfuncties wereldwijd werd ingenomen door vrouwen. Storytel heeft een paar luisterverhalen op een rijtje gezet om de boss lady in jezelf te inspireren want vrouwen horen aan de top. Deze vrouwen hebben veel te vertellen over hun business moves. Hoor hoe je als power mom een balans kan vinden tussen je gezinsleven en werkleven of luister naar de geheimen van Lydia Fenet om elke ruimte binnen te wandelen als The Most Powerful Woman.

Power Moms: How Executive Mothers Navigate Work and Life Joann S. Lublin

Millennial Black: The Ultimate Guide for Black Women at Work Sophie Williams

The most powerful women in the room is you Lydia Fenet

Contacteer ons
Rhany Opalfvens
Rhany Opalfvens
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium