400 kilometer per uur zonder geflitst te worden? Dat kan met de Oster Versa hogesnelheidsblender!

400 kilometer per uur zonder geflitst te worden? Dat kan met de Oster Versa hogesnelheidsblender!

Van smoothies tot sapjes, van ijs tot dipsauzen en van puree tot warme soepen of ijskoude gazpacho; de Oster Versa Power Blender maalt, pureert, mengt en hakt alles tot een mooi homogeen geheel. In deze ijzersterke blender wordt kracht met design gecombineerd, perfect voor dagelijks gebruik op professioneel niveau.

Van frozen strawberry margarita tot verse, warme soep!

Waarom nog pindakaas kopen als je ze zelf kan maken met 100% pinda’s? Geen additieven, geen olie. Diepvriesfruit verandert in enkele seconden in een lekker en gezond ijsje. Soepgroenten tover je met een druk op de knop via de voorgeprogrammeerde functie om tot een dampende kom soep vol vitaminen in slechts een vijftal minuten.

Door de grote diversiteit aan voedsel en dranken die bereid kan worden met deze hogesnelheidsblender, is de Oster Versa een apparaat dat thuis hoort in elke keuken. De enorm krachtige motor van wel 1400 watt laat het zesbladige roestvrijstalen mes aan 28.000 toeren per minuut draaien, wat overeenkomt met 400 km/u! Hierdoor worden alle soorten ingrediënten in een mum van tijd glad geblend en blijven smaken en voedingsstoffen beter bewaard. Ook moeilijk te blenden producten zoals ijsblokjes, noten en Parmezaanse kaas kan de Oster eenvoudig de baas.

Gemakkelijk in gebruik, eenvoudig in opkuis

Dankzij de ruime kan van wel 1,9 liter maak je zelfs soep voor het volledige gezin! De kan is bovendien BPA vrij en gemaakt uit ultra stevig Tritan-copolyester dat kras-, geur en vlekbestendig is. Toch nog een ingrediënt vergeten? Geen probleem met de handige navulopening!

Volledige metalen aandrijving voor extra kracht en duurzaamheid

De 1400 watt motor van de Oster Versa wordt aangedreven door de gepatenteerde All-Metal Drive™. Door deze volledig metalen aandrijving is de Oster Versa ‘built to last’, in tegenstelling tot andere hogesnelheids- of gewone blenders met een aandrijving uit kunststof of combinatie van kunststof en metaal. De duurzaamheid wordt verder benadrukt doordat alle onderdelen apart vervangbaar zijn, mocht er toch iets stuk gaan.

Vanaf nu verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De richtprijs van de Oster Versa is € 399 Voor een overzicht van verdelers, neem een kijkje op http://www.itmonline.nl/dealers/.

 

 

Over IT&M
IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

Wil je meer weten over IT&M? Neem een kijkje op hun websiteFacebookpagina of Youtubekanaal voor meer informatie over hun producten en allerhande leuke receptjes.

Voor extra vragen, beeldmateriaal of interviews, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie 

Alexis Bracke
alexis@talkie.be
0032 473 63 48 20

Valérie Bourgeois
valerie@talkie.be
0032 497 31 86 22

Contacteer ons
Alexis Bracke Walkie Talkie NV
Valérie Bourgeois Walkie Talkie NV
Alexis Bracke Walkie Talkie NV
Valérie Bourgeois Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium