40 Jaar Marie-Marie

40 Jaar Marie-Marie

Walkie Talkie heeft het genoegen om hun samenwerking met Marie-Marie, dé Belgische speciaalzaak in bed- en badlinnen, aan te kondigen. Voor Valerie en Laurence, die het levenswerk van hun ouders verderzetten, is 2019 een groot jaar! Naast het 40-jarig bestaan van Marie-Marie, kan je deze zomer hun pop-up store in Knokke ontdekken.

Een vaste waarde in Antwerpen

40 Jaar geleden opende Marie-Marie de deuren van hun winkel, toen nog in de Nieuwe Gaanderij, in Antwerpen. Al van kleins af aan koesterden de twee zussen de droom om het familiebedrijf verder uit te bouwen. Steeds met het oog op een goede service, verlies je er je interieurhart bij het binnenkomen van het architecturale pand in de Steenhouwersvest.

Vandaag is Marie-Marie uitgebouwd tot een belevingswinkel en dit in het hart van de Antwerpse modebuurt. Winkelen bij Marie-Marie is meer dan winkelen alleen. Het is een heuse ervaring waar je wegdroomt bij het aanbod aan kraakvers bedlinnen en geniet van een heerlijke koffie of een verfrissend glaasje cava in de Marie-Marie bar.

Naast modieuze huislinnen, handdoeken en tal van accessoires selecteert Marie-Marie ook al het mooiste voor in de slaapkamer: van stijlvolle dekbedsets en kussens tot dons en hoogkwalitatieve boxsprings. Voor de perfecte hoezen en lakens biedt Marie-Marie op maat gemaakte oplossingen en laat jouw geschenken met een persoonlijke tekst borduren voor een bijzondere indruk. 

Enkele jaren geleden heeft Marie-Marie, naast een prachtig aanbod in verschillende merken, haar eigen productielijn in bedlinnen gelanceerd die nauwkeurig met hun huisleveranciers in Portugal wordt samengesteld. Zo bestaat de Linen Stories uit dekbedovertrekken, kussenslopen, sierkussens en frivole bedspreien die je interieur net dat tikkeltje meer geven. Voor deze collecties wordt extra veel aandacht besteed aan het mooie kleurenpalet, de fijne afwerking en de prachtige verpakking. De Vintage Cotton bestaat dan weer uit 100% crispy katoen, wat je niet hoeft te strijken. Over een droom gesproken!

De succesvolle klassezaak zorgt niet alleen voor een unieke belevenis in de winkel, maar inspireert ook hun klanten online aan de hand van hun blog vol tips & tricks alsook de webshop die dezelfde sfeer uitstraalt als de winkel.

Zomerse pop-up

Goed nieuws voor de Knokkebezoekers die houden van alles wat je bed- en badkamer mooier maakt. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, huisvest Marie-Marie in een tijdelijke, tweede vestiging in de zomerse pop-up in de Kustlaan in Knokke. Nog tot en met september 2019 kan je hier terecht voor een ruime selectie aan bed- en badlinnen, maar ook de niet te missen strand- en zwembadaccessoires.

Beschouw dit als een leuke nieuwe shoppingtip, graag gedaan!

MARIE-MARIE X Walkie Talkie

Vanaf heden slaan Marie-Marie en Walkie Talkie de handen in elkaar om jou van dienst te zijn.
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Het opzetten van interviews met Valérie & Laurence
  • Voorzien van inspirerende content en beeldmateriaal
  • Updates over de collecties
     

Over MARIE-MARIE
Al van kleins af koesterden Valerie en Laurence de droom om het familiebedrijf samen verder te zetten. Verder bordurend op het concept dat hun ouders met hart en ziel sinds 1979 hebben uitgebouwd, dragen ze goede service hoog in het vaandel. Een erezaak dus. Ze nemen hun taak vol passie en engagement ter harte en worden bijgestaan door hun trouwe team. Zo tref je bij Marie-Marie altijd vertrouwde gezichten die je kennen en ook meteen aanvoelen wat je nodig hebt. Een team dat gericht advies kan geven over de uitgebreide collecties modieus bed- en badlinnen, stijlvolle plaids en kussens, en toffe accessoires die je huis net dat tikkeltje meer geven. 

Van mei tot september 2019 heeft Marie-Marie een pop-up store in de Kustlaan 94 in Knokke.

Meer informatie op www.marie-marie.beFacebook en Instagram

Voor meer informatie, beeldmateriaal of vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience helps brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium