26-jarige Gentse ondernemer kruipt marathon op handen en voeten

26-jarige Gentse ondernemer kruipt marathon op handen en voeten

Steeds vaker zoeken sporters extremen op en willen ze de klassieke marathon overtreffen. Ieder met hun eigen drijfveer. Denk maar aan de Marathon Des Sables waaraan Tom Waes deelnam of het recente wereldrecord van Karel Sabbe. Jesse Deschepper, oprichter van de personal coaching studio Always Better, kan binnenkort alvast ook een bijzondere marathon van zijn wishlist schrappen. In maart zal Jesse een marathon op handen en voeten kruipen rond het Gentse Dok Noord. Zijn drijfveer? Het Always Better-team en zijn members blijven motiveren.

Vertrouwen en commitment, waar het bij Always Better om draait

Always Better is een 1-op-1 coaching studio  voor ondernemers en drukbezette professionals die pijnvrij, gezond en vol energie door het leven willen gaan. Met zijn studio wil Jesse afstappen van competitief machogedrag en de focus verleggen naar individuele vooruitgang. Dit doet Always Better aan de hand van een datagedreven coachingsysteem, samenwerking met  experts, een team van hoogst gedreven menselijke coaches en een lichtrijke loft aan het water.

“Bij Always Better dragen we twee waarden hoog in het vaandel: vertrouwen en commitment. Het gaat om meer dan slechts het correct uitvoeren van een oefening of behalen van atletische doelstellingen. Hoe je je voelt en beweegt in je dagelijkse leven is minstens even belangrijk en daarvoor zijn twee pijlers -  vertrouwen in je coach en een wederzijdse commitment - onmisbaar. Wat wij aanbieden is niet enkel een uurtje sporten. Het is een positieve omgeving en de geruststelling dat er iemand naast je staat die met zorg en geduld waakt over je welzijn. Bekijk ons maar als een medevennoot voor je gezondheid.”

Eindverantwoordelijkheid is bij Always Better heel belangrijk. “Wij beloven niet dat we overal meteen het antwoord op hebben, wat we wel beloven is dat we niet stoppen vooraleer het doel behaald is”.

Meer info over de personal coaching en expert begeleiding van Always Better vind je op de website.
 

Bear crawl marathon

Om tijdens de zware covid pandemie steun te bieden aan hun members en eigen team, besloot Jesse een commitment naar hen te maken: 500 km bear crawlen op 365 dagen. Een gemiddelde van 1,4 km per dag.

“Wij nemen eindverantwoordelijkheid op de gezondheid van onze members en teamleden, en in dit geval moest ik op zoek naar een manier om hen door deze pandemie te loodsen zonder hun eigen gezondheid en drive uit het oog te verliezen. Ik zocht iets met slagkracht. Ik zou dagelijks kruipen, zij zouden zichzelf blijven verzorgen, zowel mentaal als fysiek. Iedere dag postte ik een foto op Instagram om mijn deel van de commitment te communiceren. De 500 km is onlangs behaald en iedereen is nog steeds gezond, gemotiveerd en aan boord. Opzet geslaagd. Na al die training leek het evident om ineens voor de marathon te gaan. Wat trouwens absoluut niet betekent dat iedereen bij Always Better op handen en voeten kruipt tijdens de sessies hé! (lacht)” - Jesse Deschepper, oprichter van Always Better 

Met deze bear crawl marathon, die vrijdagavond 25 maart start aan de nieuwe locatie in Gent, wil Jesse Always Better op de kaart zetten als Gentse Health House voor ondernemers en drukbezette professionals, en daarmee de officiële opening inluiden. Jesse streeft ernaar om de finish te halen in 20 uur. Het startschot wordt gegeven aan Stapelplein 70 te Gent. Gedurende dit hele weekend organiseert Always Better een open-air event. Met deze inkomsten financieren zij de verdere afwerking van de nieuwe locatie. Schrijf je hier in.


Always Better - your personal charging station

Het eerste Always Better Health House opende onlangs zijn deuren op het Stapelplein in Gent. Ondernemers en hardwerkende professionals kunnen hier terecht om de batterijen op te laden dankzij de personal coaching en expert begeleiding. Wat mag je verwachten? Een sterk onderbouwde begeleiding voor jouw gezondheid en één vaste coach die het overzicht bewaart. Alles om je in staat te stellen een nog betere versie van jezelf te worden.

Het is naast een coaching studio ook een plek waar er o.a. lezingen, workshops en community events zullen doorgaan omtrent gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Jesse’s visie is duidelijk: “Batterijen van je elektrische wagen kan je binnenkort overal opladen wanneer nodig. Bij Always Better kom je je eigen batterijen opladen in een positieve, gedreven omgeving zodat je nadien weer met volle energie en een positieve kijk verder kan gaan met de week!”
 

Praktisch

Bearcrawl Marathon
Vrijdag 25 maart om 20:00 tot zaterdag 26 maart
Stapelplein, 9000 Gent
 

Download hier de beelden in hoge resolutie

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium