25 redenen om deze zomer naar Disneyland® Paris te gaan!

25 redenen om deze zomer naar Disneyland® Paris te gaan!

Waarom 25 redenen? Omdat Disneyland Paris haar 25ste Verjaardag viert!

1. OM TAL VAN NIEUWE DINGEN TE DOEN

Dit jaar is op zich al heel buitengewoon maar tijdens de zomer waait de warme zomerwind nog sterker door de parades, shows en hernieuwde attracties. 

2. OM AL POPELEND TE WACHTEN OP DE START VAN DE NIEUWE PARADE

Disneyland Paris heeft voor de 25ste Verjaardag de gloednieuwe parade Disney Stars on Parade bedacht. Een nieuw, grandioos muzikaal verhaal met al jouw favoriete Disney en Pixar klassiekers. Overweldigende paradewagens nemen je mee in een dromerige reis die je sprakeloos achterlaat. 

 

3. OM EEN GROOTSE VERJAARDAGSSHOW BIJ TE WONEN: « Mickey presents: Happy Anniversary Disneyland® Paris 

Er gaat niets boven een goed lied in koor om een goed humeur te krijgen. « Mickey Presents: Happy Anniversary Disneyland Paris », een spektakel vol humor en muziek met tal van Disney figuren.

 

4. OM DE DISNEY PRINSESSEN TE ZIEN WALSEN 

Tinker Bell leidt je doorheen The Starlit Princess Waltz - een muzikaal sprookje waarin de Disney Prinsessen het bal leiden. Deze show verovert het hart van het publiek want het is alom geweten dat in elk klein meisje een prinses schuilt.

 

5. OM JE OGEN DE KOST TE GEVEN

De nieuwe avondshow Disney Illuminations transformeert het Kasteel van Doornroosje tot een scherm vol dromen. Mickey animeert deze schitterende show die voor het eerst live action beelden toont van films zoals Pirates of the Caribbean, Star Wars en Belle en het Beest.

 

6. OM EEN GALAXY FAR, FAR AWAY TE ONTDEKKEN

De meest iconische attractie is terug van weggeweest met een volledig vernieuwde intergalactische ervaring: Star Tours, The Adventures Continue is een ongewone ruimtereis in 3D! Met meer dan 70 mogelijke missiecombinaties is iedere vlucht uniek.

Waar moet je zijn? Discoveryland, Disneyland® Park.

 

7. OM DE DARK SIDE OP TE ZOEKEN

Ontmoet de gevreesde Darth Vader en ga met hem op de foto. Maar dit is niet zonder risico: je kan niet zomaar ongestraft om een selfie vragen aan de Dark Lord of the Sith… Ben jij dapper genoeg om het aan te durven?

 

8. OM OP RUIMTEMISSIE TE VERTREKKEN

Met Star Wars Hyperspace Mountain schakelt de legendarische Space Mountain attractie over naar lichtsnelheid. En jij gaat mee! Vervoeg de Rebel Alliance en probeer de TIE Fighters en de dreigende Star Destroyer te ontwijken. De ervaring wordt helemaal compleet dankzij de muziek en de adembenemende speciale effecten.

 

9. OM PLAATS TE NEMEN TUSSEN DE LAST JEDI

Als jouw jonge Padawans (7-12jaar) na het bezoek aan Darth Vader hun moed terug bijeen moeten rapen, trek je best richting de Jedi Training Academy. Daar gaan ze in de leer bij een Jedi Master om de legendarische lightsaber te gebruiken en worden ze getraind om de Force te beheersen, alvorens over te gaan tot de praktijk…

Waar moet je zijn? Videopolis Theater, Discoveryland, Disneyland® Park - vanaf 1 juli 2017

 

10. OM STAR WARS OPNIEUW TE BELEVEN

Keer terug in de tijd en beleef de hoogtepunten van de saga met de 2D film Star Wars: Path of the Jedi. Een unieke kans om alle klassiekers met de hele familie of vrienden terug te bekijken. Herbeleef de heroïsche acties van Luke Skywalker en zijn compagnons.

 

11. OM DE STORMTROOPERS TE ZIEN DEFILEREN

Je zal huiveren bij het zien van de First Order March onder het bevel van de onheilspellende Captain Phasma. Een kleine tip voor wie apart genomen wordt tijdens de Stormtroopers Patrol: je kan maar beter niet onthullen dat je bij de Resistance hoort.

 

12. OM DE FORCE TE ERVAREN

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away komt helemaal tot zijn recht op het grote openluchtpodium in Production Courtyard. Deze adembenemende show is een eerbetoon aan jouw favoriete helden van de verschillende episodes van de saga. Deze zomer staat de Force ongetwijfeld aan de zijde van Disneyland Paris! 

 

13. OM NIEUWE PIRATENAVONTUREN MET PIRATEN TE BELEVEN

Kleine tip voor de liefhebbers van de meest gezochte piraat van de zeven zeeën: Jack Sparrow zal zich aansluiten bij het avontuur van de niet-te-missen attractie van Adventureland. Naar aanleiding van de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris heeft de Pirates of the Caribbean attractie een make-over ondergaan waarbij nieuwe verrassingselementen werden toegevoegd, waaronder de enige echte kapitein Jack Sparrow  (heropening: 24 juli 2017).

 

14. OM EXOTISCHE GERECHTEN EN DE CREOOLSE KEUKEN TE ONTDEKKEN

Gesitueerd in het hart van de Pirates of the Caribbean attractie vind je CAPTAIN JACK’S – Restaurant des Pirates: de schuilplaats voor piraten die, net zoals Jack Sparrow, gek zijn op exotische gerechten! Volledig in het decor van een strandtaverne in de Caraïben (heropening: 24 juli 2017).

 

15. OM JACK SPARROW TE ONTMOETEN

Ontmoet deze zomer Jack Sparrow, de meest stijlvolle piraat ter wereld, in het Walt Disney Studios® Park en poseer aan zijn zijde. Wees wel voorzichtig want voor je het weet zijn je zakken leeg! 


16. OM VERBAZINGWEKKENDE ILLUSIES TE BELEVEN

Deze zomer is Mickey and the Magician terug met een eerbetoon aan ’s werelds beste illusieshows en de grootste Disney klassiekers. Deze show heeft de IAAPA Brass Ring Award  gewonnen voor de beste theaterproductie in de categorie themaparken.


17. OM EEN BETOVERD BOS IN TE DUIKEN

Nog een andere gewaardeerde show die terugkeert is Forest of Enchantment: een muziekavontuur van Disney, waarbij Disney helden en heldinnen één worden met de natuur. Deze zomer komt er zelfs een volledige nieuwe choreografie bij met een ongelooflijk team van acrobaten.  

Waar moet je zijn? The Chaparral Theater, Frontierland, Disneyland Park - vanaf 1 juli 2017

 

18. OM KOERS TE ZETTEN NAAR TROPISCHE OORDEN

Na haar triomf in de cinemazalen komt Vaiana deze zomer naar Disneyland Paris.

Ze komt rechtstreeks van de Pacifische eilanden en deze heldin staat te popelen om haar fans te begroeten en naast hen te poseren voor de camera, al is het maar om Maui jaloers te maken!

Waar moet je zijn? Art of Disney Animation®, Walt Disney Studios® Park - vanaf 1 juli 2017

 

19. OM GEEN ENKELE FOTO TE MOETEN MISSEN

Op zoek naar de beste hoek om een magische foto te nemen? Volg de nieuwe Photo Points nabij de attracties: een unieke setting om de mooiste momenten met familie of vrienden voor eeuwig vast te leggen. Met PhotoPass™+ kan je jouw favoriete herinneringen verzamelen door je foto’s met alle Disney figuren of in je favoriete attracties als digitaal bestand te downloaden.

 

20. OM AAN WINDOW SHOPPING TE DOEN

Omdat hier de etalages deel uitmaken van het spektakel en elke boetiek zijn eigen verhaal vertelt, biedt Disneyland Paris een volledige shopervaring. Veel producten, vooral die voor de 25ste Verjaardag, zijn zeer exclusief en zijn gecreëerd door de hipste designers. In het huidige digitale tijdperk kunnen sommigen zelfs op bestelling gemaakt worden, zoals in Disney Gallery in Disney Village®!


21. OM LANGER VAN DE MAGIE TE GENIETEN

Tijdens de zomer vertraagt het ritme en neem je voor alles de tijd… of juist het tegenovergestelde! In elk geval draait Disneyland Paris mee op het zomeruur en geniet je van nog langere openingsuren.

 

22. OM DE BLOEMENPRACHT TE BEWONDEREN

Naast de Disney® Parken onthult Disneyland Paris voor de allereerste keer de Dutch Garden, een kleurrijke tuin boordevol geuren en kleuren in Disney’s Newport Bay Club®. De tuin is een attractie op zichzelf en de toegang is helemaal gratis. 

 

23. OM DE ZOMER MET JE VOETEN IN HET WATER DOOR TE BRENGEN

De hele zomer lang kan je genieten van de activiteiten op Lake Disney®: waterfietsen, elektrische boten en een ballon om Disneyland Paris vanuit de lucht te zien (betalende activiteit). Of beleef de dinnershow Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn vrienden! in Disney Village®.

 

24. OM VAN DE ZOMERNACHTEN TE GENIETEN

Vooraleer je ’s avonds volledig los gaat op de dansvloer van Billy Bob’s Country Western Saloon, dineer je in de nieuwe restaurants van Five Guys en Vapiano in Disney Village® of sip je van een cocktail in één van de bars in Disney® Village of de Disney® Hotels. Want in Disneyland Paris zijn de nachten even leuk als de dagen.
 

25. EN JIJ, WAAROM HEB JIJ ZIN OM DEZE ZOMER NAAR DISNEYLAND® PARIS TE GAAN? 

Omdat de beste reden altijd de jouwe zal zijn!
 

OVER DISNEYLAND® PARIS

Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13,4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) en zeven gethematiseerde Disney hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partner hotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder Disney Village - één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village ligt op meer dan 30.000 vierkante meter en biedt thema-restaurants, winkels en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 winkels en 55 restaurants.

Contacteer ons
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Maureen Richard Walkie Talkie NV
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a PR agency that creates both online and offline TalkValue through an everything-is-media communication approach. We reach out to our extensive network of publishers, connect the right plugs, and help your company or brand to tune into the right frequency. By distributing strategic and relevant content at the right wavelength we allow our clients to reach, touch and engage generations of influential tastemakers at their core.

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium