2 originele kinderactiviteiten met MATERNE!

2 originele kinderactiviteiten met MATERNE!

— PARTY TIME —

Heb je iets te vieren of kom je graag origineel uit de hoek? Dan is deze mocktailstand van Materne zeker iets voor jou! Deze zomer worden grote feesten niet toegelaten, maar niets houdt ons tegen om groots uit te pakken met de decoratie en drankjes van het feest. Volg stap voor stap hoe je aan de slag gaat en voor je het weet, luid je het cocktailseizoen in met de hele familie!

EEN ORIGINELE MOCKTAILSTAND

Ga samen met je kinderen aan de slag voor het bouwen van deze mocktailbar in minder dan 10 stappen en kijk toe hoe zij hun eigen bar runnen!  

Benodigdheden :

  • 4 fruitkistjes (35 x 26 x 26 cm)

  • 1 plankje (65 x 7 x 1 cm)

  • 2 balkjes (75 x 2 x 2,5 cm)

  • 2 spuitbussen witte verf

  • 1 spuitbus groene verf

  • afplaktape

  • 12 schroeven

  • schroevendraaier

  • lettersjablonen van 4 cm


Zo maak je het :

1. Zet de fruitkistjes naast elkaar zoals op de foto, met een open en gesloten kant naast elkaar.

2. Schroef vervolgens de twee fruitkistjes aan elkaar met vier schroeven zoals op de foto.

3. Plaats de andere twee fruitkistjes bovenop (met het omgekeerde patroon als die eronder; open kan naar voor op gesloten kant en vice versa) en schroef ze aan elkaar en aan de kistjes eronder.

4. Schroef de paaltjes vast aan beide kanten van de stand, dit gaat makkelijkst als je het op de zijkant legt.

5. Gebruik de witte spuitbus om de stand en ook het plankje van 65 cm wit te spuiten. Je hebt slechts 1 laag nodig voor een "washed" look. 

6. Van zodra de witte verf droog is, leg je de lettersjablonen « F R E S H   D R I N K S » op het plankje.

7. Kleef de letters vast met de afplaktape en gebruik deze ook om de rest van het plankje te beschermen.

8. Neem de juiste afstand en spuit voorzichtig de letters met de groene spuitbus. 

Tip: Als je niet veel ervaring hebt met spuitverf, spuit dan best vooraf op een stuk karton of in een verfbakje en gebruik een verfrolletje om de verf aan te brengen.

9. Laat drogen en verwijder de afplaktape en lettersjablonen. 

10. Schroef het plankje op de twee paaltjes.

11. Laat het feest beginnen!

 

HEERLIJKE MOCKTAILS

Breng jullie middag door in de keuken en maak samen heerlijke mocktails waar jullie allemaal samen van kunnen genieten! 

Wat is een betere manier om de prachtige mocktailstand te verfraaien dan met verfrissende drankjes voor jong en oud? Duik de keuken in en steek de handen uit de mouwen om samen met de kinderen heerlijke mocktails te maken.

De mocktails van Materne zijn verfrissend en bevatten geen alcohol. Zonder toegevoegde kleurstoffen, bewaringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen heeft Materne een reeks mocktails ontwikkeld op basis van puur geperst vruchtensap. 

Na de Mojito worden er drie nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd: Daiquiri, Piña Colada en Ginger Ale. Heerlijk op zichzelf of als basis voor een verfrissende cocktail. Dankzij de mocktails van Materne zullen we meer dan ooit van de zomer genieten samen met vrienden en familie! 

De mocktails van Materne zijn beschikbaar bij Alvo, Carrefour, Carrefour Market, Cora, Intermarché, Makro, Market Groupe Mestdagh, Match en Spar voor een aanbevolen verkoopprijs van € 3,59.

 

Over Everyday Marta
Self-made girlboss, Marta Majewska is mama van Fer, foodblogger, styliste, fotograaf en auteur. Ze is een echte culinaire prinses die eenvoudige gerechten met plezier omvormt tot feestmaaltijden. Volg haar op Instagram voor meer inspiratie

Contacteer ons
Over Walkie Talkie

Walkie Talkie is a leading full-service PR & influencer marketing agency. Our extensive network & experience help brands generate the right attention, better reach and more relevancy. Not just another press release or mailing but connecting the right plugs between brands, media, influencers & consumer culture. 

Walkie Talkie
Sint-Pietersnieuwstraat 142a B-9000 Gent, Belgium